Menu
Your Cart

PVC Padlók

 Terrana 01 / ECO Ultimate  Terrana 01 / ECO Ultimate
Új termék
Gyártó: Grabo
Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO UltimateA Terrana termékcsalád egy átlagos forgalmi otthon megfelelő padlóburkolata, hőszigetelése és higiéniai jellemzői miatt rendkívül ajánlott a kisgyermekes családok otthonában. Főbb jellemzői:Magas fokú járáskomfortKopogóhang-gátló tulajdonságHő- és z..
1,590Ft
Nettó ár:1,252Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic MineralJavasolt felhasználási területekTekerje le hangerőt extra vastag PVC padló. Az alacsonyabb zajszennyezettség biztosítása nélkülözhetetlen a stressz csökkentéséhez, és a dolgozó vagy tanuló emberek jólétének, kényelm..
4,750Ft
Nettó ár:3,740Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic Mosaic Javasolt felhasználási területek:A termék 3,2 mm vastagsága és a 0,7 mm-es transzparens koptatóréteg a biztosíték arra, hogy az Acoustic padlóburkolók bármilyen professzionális környezetben megállják a helyüket, ahol a hangszigetelés is k..
4,750Ft
Nettó ár:3,740Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic Pro  Az Acoustic Pro termék 3,2 mm őszvastagságú, 0,55 mm koptatóréteggel és kiváló, 19dB akusztikai értékkel rendelkező heterogén PVC-burkolat. Elsősorban egészségügyi intézményekbe, oktatási intézményekbe, iro..
3,650Ft
Nettó ár:2,874Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic Uni Tekerje le hangerőt! • Az alacsonyabb zajszennyezettség biztosítása nélkülözhetetlen a stressz csökkentéséhez, és a dolgozó vagy tanuló emberek jólétének, kényelmének és teljesítményének elmozdításához.  Egyedülá..
4,801Ft
Nettó ár:3,780Ft
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padlók Astral Color Az ASTRAL COLOR termékek kiváló műszaki tulajdonságait egy extra design-többlettel ötvöztük. Modern lakásokba, irodákba, üzletekbe és iskolai helyiségekbe ajánljuk. Főbb jellemzői: ..
1Ft
Nettó ár:1Ft
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padló Aura Az új félobjekt padlója, az Aura intenzív lakossági és általános igénybevételű kereskedelmi felhasználási területek (23-as és 32-es osztály) ideális padlóburkolata.Az Aura élénk színei inspiráló hátteret biztosítanak a gyerekeknek az óvodákban és bölcsődékb..
1,800Ft
Nettó ár:1,417Ft
Ballerina Ballerina
Ingyenes
Gyártó: Grabo
Balett PVC padló Ballerina Legyen stúdió, tánciskola vagy professzionális táncintézmény, a Ballerina balett padlóburkoló biztos alapot nyújt a kivételes teljesítmény eléréséhez. Terméktulajdonságok: egy színoldalú, sima felületű padlóburkoló tánc/balett előadásokra,könnyű súlyának és rugalmass..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Gyártó: Grabo
Színházi PVC padló Brodway 17 A Broadway 17 egy kétoldalas, tömör padlóburkolat elsősorban tánc célokra kifejlesztve.Terméktulajdonságok:két színoldalú, sima felületű padlóburkoló tánc/balett előadásokra,több színkombinációban is elérhető,az üvegszál-erősítés méret-stabilitást biztosít, könnyen ki- ..
4,780Ft
Nettó ár:3,764Ft
Gyártó: Grabo
Színházi PVC padló Brodway 20 Állandó használatra fejlesztettük ki a Broadway 20 táncpadlót, amely erős igénybevétel esetén is ideális választás.   Terméktulajdonságok: kemény koptatórétegű padlóburkoló, préselt csúszásmentes felülettel,szerkezete és a fedőrétege alkalmassá teszi bármely tánc..
4,130Ft
Nettó ár:3,252Ft
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padló Chips Astral A CHIPS ASTRAL termékek kiváló műszaki tulajdonságait egy extra chips design-többlettel ötvöztük. Modern lakások, irodák, üzletek és egyéb közületi helységek burkoló anyaga. Főbb jellemzői: ..
1,951Ft
Nettó ár:1,536Ft
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Evolution A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. A Grabo Diamond Standart Evolutiont modern mintázata teszi kedveltté. Tökéletes választás lehet a költség..
2,630Ft
Nettó ár:2,071Ft
Tételek: 1 - 12 / 44 (4 oldal)