Menu
Your Cart

Gumiszőnyeg, gumilemez

Gumiszőnyeg, gumilemez

Leírás

A gumiszőnyeg szőnyeg, amely erős és csúszásmentes, tartós, hosszú élettartamú gumiból készült.
Használat közben folyamatosan stabilan a helyén tartja a szőnyeget, ami maximális biztonságot és védelmet ad bármely otthonban vagy irodában.
A szőnyeg nagyon könnyen tisztítható – csak le kell veretni egy slaggal.
A gumiszőnyeg a legkülönfélébb módokon felhasználható a háztartásban és ipari alkalmazásokhoz, például: védi a kocsi vagy pick-up csomagtartójában levő dolgokat; védi a földet karcolások ellen; hasznos csúszásmentes padló nedves területeken, például uszodában és szaunában; hasznos és kényelmes padlót biztosít gazdaságokban baromfik számára.
stb...
Szerezze meg otthonra és sokféle helyzetben szüksége lesz rá.

Álláskönnyítő szőnyeg, 14 mm vastag folyóméteres kivitel Álláskönnyítő szőnyeg, 14 mm vastag folyóméteres kivitel
2-3 nap
Álláskönnyítő szőnyeg, 14 mm vastag folyóméteres kivitelA termék ára: 10,795.- Ft / folyóméterTermék információkNagy ellen állóképességű, ergonomikus álláskönnyítő szőnyeg, folyóméterre rendelhető.   Felhasználási területszáraz munkaterületekre, nehézipari környezetbe ajánlott ..
10795.0Ft
Nettó ár:8500.0Ft
Gumiszőnyeg, méhsejtes, nyitott Gumiszőnyeg, méhsejtes, nyitott
Legnépszerűbb 2-3 nap
Gumiszőnyeg, méhsejtes, nyitottA termék ára: 25,600.- Ft / négyzetméter.Hosszú élettartamú méhsejtes gumiszőnyeg, optimális kültéri szennyfogó. A nagy lyukaknak (Ø 25 mm) kiváló szenny- és hófogó szőnyeg, az alul lévő nagy bütykök optimális folyadékelvezetést biztosítanak a szőnyeg alatt.Mérete1,5 m..
25600.7Ft
Nettó ár:20158.0Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)