Menü
Your Cart

Vinyl PVC padlók

A Design Padló (LVT) megtévesztésig valósághű lap kiszerelésű heterogén padlóburkolat. Leggyakrabban boltok, hotelek, vendéglátóhelyek, irodák, iskolák és lakóépületek burkolására használják. Előnye a dekoratív megjelenés mellett, hogy tartós, kiváló karc- és kopásállóságú. Mivel vízre nem érzékeny, több felhasználási területen alkalmazható, mint a helyettesítő parketta, vagy laminált padló termékek.Miért érdemes a minőségi vinyl padlót választani?

minőségi vinyl padló

Ha padlóburkolat, akkor a legtöbb embernek a parketta és a járólap jut eszébe, pedig számos lehetőség áll még rendelkezésre ebben a témában, amiken érdemes elgondolkodni; elég csak az öntött műgyantára gondolni, bár ez főleg ipari területeken jelent kiváló megoldást, mivel könnyen takarítható, kopásálló és tartós. Ugyanezeket a tulajdonságokat egy laminált parketta már nem tudhatja a magáénak, és éppen ezért kezd veszíteni a népszerűségéből. De mit tehet az, aki a fentebb említett előnyös tulajdonságokat egy olyan padlótól várná el, aminek a kinézete a hagyományos, fa parkettákat idézi? Az alábbiakban megadjuk erre a kérdésre a választ!


A minőségi vinyl padló kiváló megoldást nyújt erre a problémára, hiszen kopásálló, tartós, biztonságos, vízálló, és a legtöbbször még olyan antibakteriális réteggel is ellátják, ami által akár kórházakban és egyéb egészségügyi intézményekben is használható. Ezzel gyakorlatilag megelőzi az öntött műgyanta padlóburkolatot is, és még ezt is képes felülmúlni, ugyanis első ránézésre szinte lehetetlen megkülönböztetni a fától, illetve egyes esetekben a kőtől. Számos színben és mintázatban elérhető a világosszürkétől az egészen sötét barnáig, de egyszínű változatok is találhatóak a szivárvány minden színében. Ennek köszönhetően minden belsőépítészeti stílushoz illik, persze csak a megfelelő minta kiválasztása után, ám ha ez megvan, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.


A minőségi vinyl padló lefektetése ráadásul egyszerű, mindenfajta előképzettség és tapasztalat nélkül, egy kis odafigyeléssel elvégezhető. Előkészítést nem feltétlenül igényel, tehát akár egy régi, elhasználódott parkettára is lefektethető, csupán az ajtókra kell odafigyelni, hogy megfelelően zárhatóak legyenek utána is.


Kiváló tulajdonságainak köszönhetően a minőségi viny padló nem csak az otthonokban, de közületeknél, vendéglátóhelyeken és irodákban is megállja a helyét, és hosszú ideig lehet számítani rá!


Ha Ön is szeretne egyszerű, költséghatékony és tartós padlóburkolatot, válasszon a minőségi vinyl padlók közül! Tekintse meg választékunkat, és ha kérdése van, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!


Gyártó: Grabo
Grabo LVT Domino 2.0 Desing padló Vinyil PVC padlóA termék ára : 5 400.- Ft / négyzetméterEgy doboz 2,2 négyzetmétert tartalmaz. A Grabo Domino a legnépszerűbb fa dizájnokban elérhető vízálló vinyl padlóburkolat, amely az IGUARD felületkezelésnek köszönhetően könnyen takarítható és fenntartás..
5400.0Ft
Nettó ár:4252.0Ft
Grabo LVT Domino 2.0 Stone  Vinyil PVC padló Grabo LVT Domino 2.0 Stone  Vinyil PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
LVT Domino 2.0 Stone padló Vinyl PVC padlóA termék ára: 5 400.- Ft / négyzetméter.Egy doboz 2,2 négyzetmétert tartalmaz.A Grabo Domino a legnépszerűbb kő dizájnokban elérhető vízálló vinyl padlóburkolat, amely az iGUARD felületkezelésnek köszönhetően könnyen takarítható és fenntartása költséghat..
5400.0Ft
Nettó ár:4252.0Ft
Grabo Plankit Desing padló Vinyil PVC padló Grabo Plankit Desing padló Vinyil PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Grabo LVT PlankIT Desing padló Vinyl PVC A termék ára : 5 950.- Ft / négyzetméter.Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt biztosítunkEgy doboz 2,7 négyzetmétert tartalmaz.  12 db PlankIT 2,5 mm vastag Design Padló (LVT) burkolat, amely 0,55 mm vastag ..
5950.0Ft
Nettó ár:4685.0Ft
Grabo Plankit Stone Desing padló Vinyil PVC padló Grabo Plankit Stone Desing padló Vinyil PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Grabo LVT Plankit Stone Desing padló Vinyil PVC A termék ára: 5 950.- Ft / négyzetméter.Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt biztosítunk.Egy doboz 2,7 négyzetmétert tartalmaz.PlankIT 2,5 mm vastag Design Padló (LVT) burkolat, amely 0,55 mm vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi ..
5950.0Ft
Nettó ár:4685.0Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)