Menu
Your Cart

Alapozok, előkenők

A felület előkészítése Az aljzat szakszerű előkészítése az alapja az esztétikus padlóburkolat kialakításának, legyen szó új burkolat fektetéséről vagy a meglévő burkolat felújításáról. Az esetleges repedéseket össze kell „varrni”, a fogadó felületet megfelelően lealapozni és kiegyenlíteni, hogy a burkolat tökéletesen sima felületre kerülhessen. Ha felújításról van szó, nem kell feltétlenül eltávolítani a régi burkolatot, hiszen megfelelő előkészítés után a meglévő burkolatra (parketta, járólap stb.) is kerülhet új burkolat.


Ceresit R 740 Egykomponensű poliuretán gyorsalapozó Ceresit R 740 Egykomponensű poliuretán gyorsalapozó
Új termék Ingyenes
Gyártó: Ceresit
Ceresit R 740 Egykomponensű poliuretán gyors alapozó Nedvszívó és nem nedvszívó aljzatra Jellemzői Univerzális alkalmazhatóság Alkalmas a visszamaradt aljzatnedvesség lezárás..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Ceresit R 755 Epoxi alapozó Ceresit R 755 Epoxi alapozó
Új termék Ingyenes
Gyártó: Ceresit
Ceresit R 755 Epoxi alapozó Kétkomponensű alapozó, amely különösen ajánlott magnezitesztrich előkezelésére (1 rétegben) és az előírtnál magasabb - 6 CM %-ot meg nem haladó - visszamaradt aljzatnedvesség esetében (2 rétegben). ..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Ceresit R 766 Multifunkciós alapozó koncentrátum Ceresit R 766 Multifunkciós alapozó koncentrátum
Új termék Ingyenes
Gyártó: Ceresit
Ceresit R 766 Multifunkciós alapozó koncentrátum Nedvszívó- és tömör aljzatra egyaránt Jellemzők • Rendkívül kiadós • Meglévő és új felületekre is ha..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Ceresit R 777 Diszperziós alapozó Ceresit R 777 Diszperziós alapozó
Új termék Ingyenes
Gyártó: Ceresit
Ceresit R 777 Diszperziós alapozó Nedvszívó aljzat előkezeléséhez ajánlott. Jellemzők • oldószermentes • nagyon jó tapadást biztosít• pormegkötő• rendkívül kiadós• padlófűtés ese..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)