Menu
Your Cart

Tudnivalók és Tippek RSS Feed


21 Jun Mi az az aljzatkiegyenlítő és miért fontos
Daniadmin 0 61
MI AZ AZ ALJAZATKIEGYLÍTŐ ÉS MIÉRT FONTOS Az aljzatkiegyenlítő használata PVC padló alá rendkívül fontos, mivel segít a sima, egyenletes alap kialakításában.Enged meg, hogy részletesebben bemutassam a..
29 Apr A PVC Padló Hegesztésének Alapjai: Egy Hatékony Útmutató
admin 0 273
A PVC Padló Hegesztésének Alapjai: Egy Hatékony ÚtmutatóA PVC padlók egyre népszerűbbek a könnyű telepítés, tartósság és víz állóság miatt. Azonban a padlók teljes potenciáljának kiaknázásához fontos ..
25 Apr Akusztikus, hangszigetelt PVC padló: A tökéletes választás otthonodba
0 316
Akusztikus, hangszigetelt PVC padló: A tökéletes választás otthonodba** Az otthonunk kialakításakor fontos szempont lehet a zajszigetelés és a hangelnyelés. Az akusztikus, hangszigetelt PVC padló kivá..
15 Apr Antisztatikus és vezetőképes PVC padló: Mi a különbség
0 279
**Antisztatikus és vezetőképes PVC padló: Mi a különbség?** Az építkezés vagy felújítás során sok vásárló gyakran összekeveri az antisztatikus és vezetőképes PVC padlókat, pedig ezek között lényeges k..
10 Apr Homogén Fortis PVC Padló: Kiváló Minőség és Tartósság
Daniadmin 0 286
**Homogén Fortis PVC Padló: Kiváló Minőség és Tartósság**A homogén fortis PVC padló egy kiváló minőségű és tartós padlóburkolat, mely ideális választás lehet otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra e..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)