Menu
Your Cart

Antisztatikus PVC padló

Antisztatikus PVC padló
Az antisztatikus PVC padló egy speciális padlóburkolat, amely kifejezetten az elektrosztatikus kisülések és a statikus elektromosság elleni védelemre lett tervezve. Ez a padlóburkolat általában olyan helyeken használatos, ahol fontos a statikus elektromosság minimalizálása, például elektronikai gyártósorokon, számítógépes teremben vagy laboratóriumi környezetben.

Az antisztatikus PVC padló kiválóan ellenáll a kémiai anyagoknak, könnyen tisztítható és karbantartható. Emellett csúszásmentes felülettel rendelkezik, ami biztonságosabbá teszi a járást és csúszásmentes felületet biztosít.

Ezenkívül az antisztatikus PVC padló különböző színekben és mintázatokban elérhető, így könnyen illeszthető bármilyen belső tér stílusához.

Összességében az antisztatikus PVC padló ideális választás lehet olyan helyeken, ahol fontos a statikus elektromosság elleni védelem és a biztonságos, könnyen tisztítható padlóburkolat. 

 Standart PUR METAL  Standart PUR METAL
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 IPARI STANDART PUR METAL PVC PADLÓA Standart PUR család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a nagy ig..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
 Standart PUR STONE  Standart PUR STONE
Új termék
Gyártó: Grabo
 IPARI STANDART PUR STONE PVC PADLÓA Standart PUR család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a nagy ig..
4899.7Ft
Nettó ár:3858.0Ft
Silver Knight Diamond Tech Silver Knight Diamond Tech
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
IPARI ANTIBAKTERIÁLIS SILVER KNIGHT DIAMOND TECH PVC PADLÓMár-már a fantasztikus filmekbe illő a Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerülő baktériumok akár 99 százalékának az elpusztítására! Biztonságosabb környezet az egész..
7560.3Ft/m2
Nettó ár:5953.0Ft
Standart FORTE Standart FORTE
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 IPARI STANDART FORTE PVC PADLÓA Standart család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a nagy igénybevét..
4650.7Ft/m2
Nettó ár:3662.0Ft
Standart FRESH Standart FRESH
Új termék
Gyártó: Grabo
IPARI STANDART FRESH PVC PADLÓA Standart család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a nagy igénybevételnek ..
4650.7Ft
Nettó ár:3662.0Ft
Standart PLÁZA Standart PLÁZA
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
IPARI STANDART PLÁZA PVC PADLÓA Standart család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a nagy igénybevételnek ..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Standart PUR ETHO Standart PUR ETHO
Új termék
Gyártó: Grabo
 IPARI STANDART PUR ETHO PVC PADLÓA Standart PUR család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a nagy igé..
4899.7Ft
Nettó ár:3858.0Ft
Standart PUR EVOLUTION Standart PUR EVOLUTION
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
                                                  ..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)