Menu
Your Cart

Vezetőképes PVC padló

Vezetőképes PVC padló

A vezetőképes PVC padló egy speciális padlóburkolat, amely elektromos vezetőképességgel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a padlóburkolat képes elektromos áramot vezetni, és megakadályozza az elektrosztatikus feltöltődést.
A vezetőképes PVC padlóburkolatokat általában olyan helyeken használják, ahol fontos a statikus elektromosság elleni védelem, például elektronikai gyártóüzemekben, laboratóriumokban, tiszta szobákban és egészségügyi intézményekben.
Ezek a padlóburkolatok különleges vezetőképes anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik az elektromos áram áramlását a padlófelületen. A vezetőképes réteg általában a padlóburkolat alatt helyezkedik el, és lehetővé teszi az elektromos töltések elvezetését a földelési rendszerbe.
A vezetőképes PVC padlóburkolatok rendelkeznek különböző mintákkal és színekkel, így könnyen illeszkednek a különböző belső terek stílusához és dekorációjához. Emellett ezek a padlóburkolatok is tartósak, ellenállóak és könnyen tisztíthatók, hasonlóan a homogén PVC padlóburkolatokhoz.
A vezetőképes PVC padlóburkolatok telepítése hasonló a hagyományos PVC padlóburkolatokhoz. Az alapfelületnek sima és szilárdnak kell lennie a megfelelő telepítéshez.
Összességében a vezetőképes PVC padlóburkolatok ideális választás lehetnek olyan helyeken, ahol fontos a statikus elektromosság elleni védelem, és a padlóburkolatnak vezetőképes tulajdonságokkal kell rendelkeznie

Grabo Conducto S PVC padló Grabo Conducto S PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Grabo Conducto S vezetőképes PVC padló A termék ára: 11 500.- Ft / négyzetméterA Conducto tartós homogén padlóburkolat vezetőképes tulajdonsággal. Garantálja az elektromos töltések elvezetésétElektrosztatikai ellenállás 10/6 ohm.A legmagasabb (Group T) kopási csoportba tartozik34/43 EU osztályAkadá..
11499.9Ft
Nettó ár:9055.0Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló Tarkett iQ GRANIT SC A termék ára: 14,550.- Ft / négyzetméterAz iQ Granit SD egy tartósan sztatikus disszipatív PVC padló, amely a nagy igénybevételnek kitett laboratóriumok, a tiszta terek és a kórházak ESD érzékeny területei számára készült. A stabil és megbízható ..
14550.4Ft
Nettó ár:11457.0Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló IQ Toro SCA termék ára: 16 550.- Ft / négyzetméter Az iQ Toro SC egy tartósan elektrosztatikus vezetőképes padló, melyet a műtőkben, a röntgenhelyiségekben, a tiszta terekben és a laboratóriumokban történő használatra fejlesztettünk ki. A kiváló vezetőképességi jellemz..
16550.6Ft
Nettó ár:13032.0Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)