Menu
Your Cart

Homogén PVC padló

Homogén PVC padló


A homogén tömör PVC padló egy kiváló minőségű és tartós padlóburkolat, mely ideális választás lehet otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra egyaránt. A homogén szerkezetű PVC padlólapok egységes anyagból készülnek, ami garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű karbantarthatóságot.

Ezek a padlóburkolatok rendkívül ellenállóak a kopásnak, foltoknak és karcolásoknak, így ideálisak olyan területekre, ahol nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, például irodákban, üzletekben vagy közösségi terekben. Emellett a homogén PVC padlók könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők, így higiénikus környezetet biztosítanak.

A homogén PVC padlók széles választékban elérhetők különböző színekben és mintázatokban, így könnyen megtalálható a megfelelő stílus és design az adott térhez. A telepítésük is egyszerű és gyors, így gyorsan és hatékonyan frissíthető vagy felújítható vele bármelyik helyiség.

Válassza a homogén erős PVC padlót, ha tartós, könnyen karbantartható és esztétikus padlóburkolatra van szüksége otthonában vagy üzletében! 

Fortis Silver Knight Fortis Silver Knight
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
HOMOGÉN FORTIS SILVER KNIGHT PVC PADLÓLegnépszerűbb homogén padlónk a Grabo Fortis Silver Knight, amely 2 mm vastag, általános célú tekercses vinyl burkolat. A Silver Knight felületnek köszönhetően integrált önfertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik, amely a modifikált ezüst segítségével széleskörű ..
5499.1Ft/m2
Nettó ár:4330.0Ft
iQ OPTIMA iQ OPTIMA
Új termék
Gyártó: Tarkett
HOMOGÉN iQ OPTIMA PVC PADLÓA 64-féle színből álló, elképesztő választékban, különféle formátumokban és kiegészítőkkel kapható iQ Optima igazi többfunkciós ajánlat, amely kiválóan alkalmazkodik az oktatási és egészségügyi intézmények igényeihez. Ez az iQ sorozat részét képező kollekció kiemelkedő tar..
11499.9Ft/m2
Nettó ár:9055.0Ft
Gyártó: Tarkett
HOMOGÉN iQ SURFACE ROUGE MULTI PVC PADLÓAz iQ Surface PVC padlóburkolatkollekció olyan innovatív megoldás, amely korlátlan lehetőségeket kínál alakberendezők és az építészek számára. A kollekció színválasztéka olyantónus-árnyalatok vagy élénk, hangsúlyos színek kombinációját kínálja, amelyek av..
12636.5Ft/m2
Nettó ár:9950.0Ft
Gyártó: Grabo
HOMOGÉN POLIS SILVER KNIGHT PVC PADLÓA Grabo Polis Silver Knight költséghatékony, többcélú homogén padlóburkolat. 2 mm vastagságának, multicolor, irányfüggetlen mintázatának és Silver Knight felületének köszönhetően ideális választás a budget szegmensben. A Silver Knight iGUARD hatásos a leggyakorib..
5250.2Ft/m2
Nettó ár:4134.0Ft
Gyártó: Tarkett
HOMOGÉN PRIMO PRÉMIUM PVC PADLÓ A Primo Premium homogén PVC padlóburkolati megoldás, melyet olyan nagy igénybevételnek kitett felhasználási területek számára terveztünk, mint az oktatási és az egészségügyi intézmények, olyan területekre készült, ahol kulcsfontosságú a higiénia és az elle..
7570.5Ft
Nettó ár:5961.0Ft
STANDARD PLUS STANDARD PLUS
Legnépszerűbb
Gyártó: Tarkett
ERŐS IPARI HOMOGÉN PVC PADLÓ A STANDARD PLUS BURKOLATA 30-féle színben, finom, klasszikus mintázattal kapható Standard Plus (2,0 mm) PVC padlót a nagy igénybevételnek kitett területekre terveztük. A Standard Plus tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb védelem és a könnyeb..
6550.7Ft/m2
Nettó ár:5158.0Ft
Gyártó: Grabo
HOMOGÉN TRIUMPH SILVER KNIGHT PVC PADLÓA Grabo Triumph Silver Knight 2 mm vastag irányfüggetlen, multicolor chips mintázatú, tekercses vinil padlóburkolat, amelyet elsősorban egészségügyi felhasználásra ajánlunk. A továbbfejlesztett Silver Knight felületnek köszönhetően integrált önfertőtlenítő tula..
5149.9Ft/m2
Nettó ár:4055.0Ft
VYLON PLUS VYLON PLUS
Legnépszerűbb
Gyártó: Tarkett
HOMOGÉN PVC VYLON PLUS PVC PADLÓ A klasszikus, finom mintákkal, 18-féle színben, tekercs és lap formátumban kapható Vylon Plus többcélú, homogén PVC padló kiváló ár-érték arányt kínál. Ideális a nagy igénybevételnek kitett intézményi területekre, pl. iskolák, üzletek vagy egészségügyi létesítmén..
6280.2Ft
Nettó ár:4945.0Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)