Menu
Your Cart

Grabo Energy

Grabo Energy
Grabo Energy
Grabo Energy
Grabo Energy
Grabo Energy
Grabo Energy
Grabo Energy
Grabo Energy
Új termék Rendelésre
Grabo Energy
16499.8Ft
/m2
Nettó ár: 12992.0Ft
  • Készlet: Rendelésre
  • Cikkszám: Grabo Energy
  • Méretek: 301.00mm x 301.00mm x 15.80mm
  • Teljes vastagság: : 15,8 mm
  • Kiszerelés: Doboz ami 5,436 nm lapot tartalmaz

Itt válasszon mintát a megrendeléshez

Ár kalkulátor
Kérem adja meg a m2-ert
Kalkuláció eredménye: 0 Ft

KÜLTÉRI GRABO ENERGY SPORT PADLÓ

Felső kategóriás minőség: Padlóink prémium anyagokból készülnek, és még a legnehezebb körülményeket is kibírják. Ellenállnak az időjárásnak, az UV-sugárzásnak, az ütésnek és az elhasználódásnak, biztosítva, hogy évekig kitűnő állapotban maradjanak.

Biztonság és kényelem: Padlóink csúszásmentes felületűek, amelyek kiváló tapadást biztosítanak, és csökkentik a csúszás, a csúszásból eredő balesetek és sérülések kockázatát, így biztonságos és kényelmes játékfelületet biztosítanak a sportolóknak.

Sokoldalúság: Padlóink széleskörűen felhasználhatók a különböző sportágakhoz, beleértve a kosárlabdát, röplabdát, teniszt, futsalt, pickleballt és sok más sportot.

Környezetbarát: Padlóink 100% újrahasznosított anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak a környezetre és csökkentik a hulladék mennyiségét. Ezenkívül energiahatékonyak, mivel visszaverik a napfényt és csökkentik a hősziget-hatást, ezáltal fenntartható választást jelentenek bármilyen kültéri tér számára.

Könnyű telepítés: Padlóink könnyen összeszerelhető moduláris panelekből állnak, amelyeket gyorsan fel lehet szerelni bármilyen sík felületre, speciális eszközök és ragasztóanyagok nélkül. A meglévő felületre is telepíthetőek.

Alacsony karbantartási költség: Padlóink minimális karbantartást igényelnek, a tartós és könnyen tisztítható felületnek köszönhetően. A moduláris elemek könnyen cserélhetők vagy szállíthatók.

Váltson Grabo Energy moduláris sportpadlóra, és élvezze a kiváló teljesítményt, biztonságot és tartósságot, amely a játékát a következő szintre emeli!


Javasolt felhasználási területek:

Kosárlabda, tenisz, futsal, tollaslabda, szabadidősportok, iskolák, közterületek, szabadtéri játszóterek


A szállítási feltételek, és annak díjszabásáról a szállítási információkban tájékozódhat.

A feltüntet ár egy négyzetméterre vonatkozik.
Tulajdonságok
Teljes vastagság: 15,8 mm
Kiszerelés
Kiszerelés Doboz ami 5,436 nm lapot tartalmaz

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz