Menu
Your Cart

Grabo

Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic MineralTekerje le hangerőt extra vastag PVC padló. Az alacsonyabb zajszennyezettség biztosítása nélkülözhetetlen a stressz csökkentéséhez, és a dolgozó vagy tanuló emberek jólétének, kényelmének és teljesítményének elmozdí..
5,652Ft
Nettó ár:4,450Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic Mosaic Tekerje le hangerőt!A termék 3,2 mm vastagsága és a 0,7 mm-es transzparens koptatóréteg a biztosíték arra, hogy az Acoustic padlóburkolók bármilyen professzionális környezetben megállják a helyüket, ahol a hangszigetelés is követelmény.A..
5,652Ft
Nettó ár:4,450Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic Pro  Az Acoustic Pro termék 3,2 mm őszvastagságú, 0,55 mm koptatóréteggel és kiváló, 19dB akusztikai értékkel rendelkező heterogén PVC-burkolat. Elsősorban egészségügyi intézményekbe, oktatási intézményekbe, iro..
4,128Ft
Nettó ár:3,250Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic Uni Tekerje le hangerőt! • Az alacsonyabb zajszennyezettség biztosítása nélkülözhetetlen a stressz csökkentéséhez, és a dolgozó vagy tanuló emberek jólétének, kényelmének és teljesítményének elmozdításához.  Egyedülá..
5,652Ft
Nettó ár:4,450Ft
Astral Color PVC padló Astral Color PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padlók Astral Color Az ASTRAL COLOR termékek kiváló műszaki tulajdonságait egy extra dizájn-többlettel ötvöztük. Modern lakásokba, irodákba, üzletekbe és iskolai helyiségekbe ajánljuk. Főbb jellemzői: ..
1,990Ft
Nettó ár:1,567Ft
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padló Aura Az új félobjekt padlója, az Aura intenzív lakossági és általános igénybevételű kereskedelmi felhasználási területek (23-as és 32-es osztály) ideális padlóburkolata.Az Aura élénk színei inspiráló hátteret biztosítanak a gyerekeknek az óvodákban és bölcsődékb..
2,350Ft
Nettó ár:1,850Ft
Gyártó: Grabo
Balett PVC padló Ballerina Legyen stúdió, tánciskola vagy professzionális táncintézmény, a Ballerina balett padlóburkoló biztos alapot nyújt a kivételes teljesítmény eléréséhez. Terméktulajdonságok: egy színoldalú, sima felületű padlóburkoló tánc/balett előadásokra,könnyű súlyának és rugalmass..
4,750Ft
Nettó ár:3,740Ft
Gyártó: Grabo
Színházi PVC padló Broadway 20 Állandó használatra fejlesztettük ki a Broadway 20 táncpadlót, amely erős igénybevétel esetén is ideális választás.   Terméktulajdonságok: kemény koptatórétegű padlóburkoló, préselt csúszásmentes felülettel,szerkezete és a fedőrétege alkalmassá teszi bármely tán..
4,530Ft
Nettó ár:3,567Ft
Gyártó: Grabo
Színházi PVC padló Broadway 17 A Broadway 17 egy kétoldalas, tömör padlóburkolat elsősorban tánc célokra kifejlesztve.Terméktulajdonságok:két színoldalú, sima felületű padlóburkoló tánc/balett előadásokra,több színkombinációban is elérhető,az üvegszál-erősítés méret-stabilitást biztosít, könnyen ki-..
5,300Ft
Nettó ár:4,173Ft
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padló Chips Astral A CHIPS ASTRAL termékek kiváló műszaki tulajdonságait egy extra chips design-többlettel ötvöztük. Modern lakások, irodák, üzletek és egyéb közületi helységek burkoló anyaga. Főbb jellemzői: ..
2,390Ft
Nettó ár:1,882Ft
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Evolution A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. A Grabo Diamond Standart Evolutiont modern mintázata teszi kedveltté. Tökéletes választás lehet a költség..
3,350Ft
Nettó ár:2,638Ft
Diamond Standart Forte PVC padló Diamond Standart Forte PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Forte A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Felülete linóleumhoz hasonló, vidám színekben elérhető. Tökéletes választás lehet a költséghatékony..
3,350Ft
Nettó ár:2,638Ft
Tételek: 1 - 12 / 66 (6 oldal)