Menu
Your Cart

Hangszigetelt PVC padló

Hangszigetelt PVC padló

A hangszigetelt PVC padló egy kiváló minőségű és praktikus padlóburkolat, amely ideális választás lehet otthonokban, irodákban és más kereskedelmi helyiségekben is. Ez a padlóburkolat különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a zajszintet és javítják a helyiség akusztikáját.
A hangszigetelt PVC padló anyaga kiváló minőségű PVC, amely rendkívül tartós és ellenálló. Ez a padlóburkolat könnyen tisztítható és karbantartható, így ideális választás lehet olyan helyiségekben, ahol gyakran előfordul a folyadék vagy a piszok.
A hangszigetelt PVC padló rendelkezik egy speciális hangszigetelő réteggel, amely segít csökkenteni a zajszintet. Ez különösen hasznos lehet olyan helyiségekben, ahol fontos a csend és a nyugalom, például hálószobákban vagy irodákban.
Ezenkívül a hangszigetelt PVC padló rendelkezik egy akusztikai réteggel is, amely javítja a helyiség hangakusztikáját. Ez különösen fontos lehet olyan helyiségekben, ahol fontos a jó hangminőség, például zenei stúdiókban vagy konferenciatermekben.
A hangszigetelt PVC padló széles választékban elérhető különböző stílusokban és mintázatokban, így könnyen megtalálható a megfelelő burkolat a helyiség stílusához és dekorációjához. Ez a padlóburkolat könnyen telepíthető és cserélhető, így könnyen frissíthető a helyiség megjelenése.
Összességében a hangszigetelt PVC padló egy kiváló választás lehet olyan helyiségekben, ahol fontos a zajszigetelés és az akusztika javítása. Ez a padlóburkolat tartós, könnyen karbantartható és széles választékban elérhető, így ideális választás lehet otthonokban és kereskedelmi helyiségekben egyaránt. 

Gyártó: Grabo
AKUSZTIKUS ACOUSTIC43 CONCRETE PVC PADLÓTekerje le a hangerőt 3,2 mm vastag PVC padló.A Grabo Acoustic 43 termékcsalád rendkívül széles választékot kínál magas technikai jellemzők megléte mellett.A termék 3,2mm vastagsága és 0,7 mm-es transzparens koptató réteg a biztosíték arra, hogy bármilyen pro..
7950.2Ft/m2
Nettó ár:6260.0Ft
Gyártó: Grabo
AKUSZTIKUS ACOUSTIC43 MOSAIC PVC PADLÓTekerje le a hangerőt 3,2 mm vastag PVC padló.A Grabo Acoustic 43 termékcsalád rendkívül széles választékot kínál magas technikai jellemzők megléte mellett.A termék 3,2mm vastagsága és 0,7 mm-es transzparens koptató réteg a biztosíték arra, hogy bármilyen profe..
6569.7Ft/m2
Nettó ár:5173.0Ft
Acoustic43 Natural Acoustic43 Natural
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
AKUSZTIKUS ACOUSTIC43 NATURAL PVC PADLÓTekerje le a hangerőt 3,2 mm vastag PVC padló. A Grabo Acoustic 43 termékcsalád rendkívül széles választékot kínál magas technikai jellemzők megléte mellett.A termék 3,2mm vastagsága és 0,7 mm-es transzparens koptató réteg a biztos..
7950.2Ft/m2
Nettó ár:6260.0Ft
Acoustic43 Rock Acoustic43 Rock
Új termék
Gyártó: Grabo
AKUSZTIKUS ACOUSTIC43 ROCK PVC PADLÓTekerje le a hangerőt 3,2 mm vastag PVC padló.A Grabo Acoustic 43 termékcsalád rendkívül széles választékot kínál magas technikai jellemzők megléte mellett.A termék 3,2mm vastagsága és 0,7 mm-es transzparens koptató réteg a biztosíték arra, hogy bármilyen profess..
6569.7Ft/m2
Nettó ár:5173.0Ft
Gyártó: Grabo
AKUSZTIKUS ACOUSTIC43 UNI PVC PADLÓTekerje le a hangerőt 3,2 mm vastag PVC padló.A Grabo Acoustic 43 termékcsalád rendkívül széles választékot kínál magas technikai jellemzők megléte mellett.A termék 3,2mm vastagsága és 0,7 mm-es transzparens koptató réteg a biztosíték arra, hogy bármilyen professz..
6569.7Ft/m2
Nettó ár:5173.0Ft
Grabo Sound Strong hangszigetelő pvc padló  20dB. Grabo Sound Strong hangszigetelő pvc padló  20dB.
Új termék Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Félipari , lakossági hangszigetelt PVC padló Grabo Sound Strong   20dBA termék ára: 3.500.- Ft / négyzetméter.A Grabo Strong fa- és kőmintázatú termékcsalád számos környezetben használható. Ez a padló rendkívül strapabíró, magas kopásállóságú burkolat így ideális választás bármelyik h..
5000.0Ft/m2
Nettó ár:3937.0Ft
Gyártó: Grabo
IPARI ANTIBAKTERIÁLIS SILVER KNIGHT ACOUSTIC 7 PVC PADLÓA Silver Knight felületű termékek különösen időszerűek napjainkban, hiszen a fertőtlenítés életünk egyik kiemelt fontosságú jellemzője lett. A Graboplast saját szabadalmaztatott technológiájával készülő vinyl fal- és padlóburkolatai speciális f..
6289.0Ft/m2
Nettó ár:4952.0Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)