Menu
Your Cart

Közületi PVC padló

Közületi PVC padló

A közületi PVC padló egy tartós és strapabíró padlóburkolat, amely kifejezetten közösségi terek, irodák, üzletek, iskolák és egyéb forgalmas helyek számára lett tervezve. Ez a padlóburkolat számos előnnyel rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a közösségi helyek számára.
A közületi PVC padló rendkívül ellenálló és tartós, így képes ellenállni a nagy forgalomnak és a kopásnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és nem igényel gyakori cserét vagy javítást. Emellett a PVC anyag könnyen tisztítható és karbantartható, így könnyen fenntartható a higiénia és a tisztaság.
Ezenkívül a közületi PVC padló kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a zajszintet és javítja a helyiség akusztikáját. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol sok ember tartózkodik, és a zajszint magas lehet.
A közületi PVC padló széles választékban elérhető különböző stílusokban és mintázatokban, így könnyen illeszthető bármilyen belső térbe. Legyen szó modern vagy klasszikus kialakításról, a PVC padlók széles választéka lehetővé teszi a megfelelő stílus kiválasztását.
Végül, a közületi PVC padló könnyen telepíthető és cserélhető, ami időt és pénzt takarít meg a telepítési folyamat során. Ez a padlóburkolat gyorsan és egyszerűen telepíthető, és könnyen cserélhető, ha szükséges.
Összességében a közületi PVC padló ideális választás olyan helyek számára, ahol nagy forgalom és kopás várható. Tartós, könnyen tisztítható és karbantartható, kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és széles választékban elérhető stílusokban és mintázatokban. 

Astral Color Astral Color
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 FÉLIPARI, KÖZÜLETI ASTRAL COLOR PVC PADLÓAz Astral Color felületi PVC padló egy kiváló minőségű, 2 mm vastag padlóburkolat, mely ideális közepes igénybevételű helyiségekbe. A 0,4 mm vastag koptatórétegnek köszönhetően rendkívül ellenálló és hosszú élettartamú. A padlóburkolat széles színválasz..
3498.9Ft/m2
Nettó ár:2755.0Ft
Gyártó: Grabo
 FÉLIPARI, KÖZÜLETI CHIPS ASTRAL PVC PADLÓAz Chips Astral  felületi PVC padló egy kiváló minőségű, 2 mm vastag padlóburkolat, mely ideális közepes igénybevételű helyiségekbe. A 0,4 mm vastag koptatórétegnek köszönhetően rendkívül ellenálló és hosszú élettartamú. A padlóburkolat széles szín..
3670.3Ft/m2
Nettó ár:2890.0Ft
Top Extra Top Extra
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 FÉLIPARI, KÖZÜLETI TOP EXTRA PVC PADLÓAz Top Extra felületi PVC padló egy kiváló minőségű, 2 mm vastag padlóburkolat, mely ideális közepes igénybevételű helyiségekbe. A 0,4 mm vastag koptatórétegnek köszönhetően rendkívül ellenálló és hosszú élettartamú. A padlóburkolat széles színválasztékban..
3650.0Ft/m2
Nettó ár:2874.0Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)