Menu
Your Cart

5 cm lágy szegély

Az 5 cm széles lágy szegély PVC padlóhoz ideális kiegészítő, amelynek célja a padló védelme és esztétikus kialakítása. A lágy szegélyek általában rugalmas anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a könnyű hajlítást és illeszkedést a padlóhoz.
A szegélyek telepítése egyszerű és gyors. Először is, a padló szélén el kell távolítani a szükséges mennyiségű padlóburkolatot, hogy a szegélynek helye legyen. Ezután a szegélyt a padlóhoz kell rögzíteni. Ehhez használjunk ragasztót,
A szegélyek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a padló színét és stílusát, hogy harmonizáljon a többi burkolattal. A lágy szegélyek általában különböző színekben és mintázatokban kaphatók, így könnyen megtalálhatjuk a megfelelőt a padlónkhoz.
A lágy szegélyek nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem védelmet is nyújtanak a padlónak. Megakadályozzák a szennyeződések, folyadékok és por bejutását a padló alá, valamint megakadályozzák a sérüléseket és kopást a padló szélén.
Összességében a 5 cm széles lágy szegély PVC padlóhoz ideális kiegészítő, amely védelmet nyújt a padlónak és esztétikus kialakítást biztosít. A telepítése egyszerű és gyors, és számos színben és mintázatban elérhető, hogy harmonizáljon a padlóval. 

Lágy PVC szegély Lágy PVC szegély
Legnépszerűbb
Lágy PVC szegély  330.-ft/fm A normál lágy szegély ideális a megoldás a burkolat szegőzéséhez. Egyszerű kivitele miatt, könnyen felhelyezhető. Felhelyezéséhez oldószeres ragasztót, vagy K188 E típusú vizes ragasztót ajánljuk. Szabása trapézpengés késsel vég..
329.9Ft/m2
Nettó ár:259.8Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)