Menü
Your Cart

Hangszigetelt PVC padló

A hangszigetelt PVC padló egy kiváló minőségű és praktikus padlóburkolat, amely ideális választás lehet otthonokban, irodákban és más kereskedelmi helyiségekben is. Ez a padlóburkolat különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a zajszintet és javítják a helyiség akusztikáját.
A hangszigetelt PVC padló anyaga kiváló minőségű PVC, amely rendkívül tartós és ellenálló. Ez a padlóburkolat könnyen tisztítható és karbantartható, így ideális választás lehet olyan helyiségekben, ahol gyakran előfordul a folyadék vagy a piszok.
A hangszigetelt PVC padló rendelkezik egy speciális hangszigetelő réteggel, amely segít csökkenteni a zajszintet. Ez különösen hasznos lehet olyan helyiségekben, ahol fontos a csend és a nyugalom, például hálószobákban vagy irodákban.
Ezenkívül a hangszigetelt PVC padló rendelkezik egy akusztikai réteggel is, amely javítja a helyiség hangakusztikáját. Ez különösen fontos lehet olyan helyiségekben, ahol fontos a jó hangminőség, például zenei stúdiókban vagy konferenciatermekben.
A hangszigetelt PVC padló széles választékban elérhető különböző stílusokban és mintázatokban, így könnyen megtalálható a megfelelő burkolat a helyiség stílusához és dekorációjához. Ez a padlóburkolat könnyen telepíthető és cserélhető, így könnyen frissíthető a helyiség megjelenése.
Összességében a hangszigetelt PVC padló egy kiváló választás lehet olyan helyiségekben, ahol fontos a zajszigetelés és az akusztika javítása. Ez a padlóburkolat tartós, könnyen karbantartható és széles választékban elérhető, így ideális választás lehet otthonokban és kereskedelmi helyiségekben egyaránt. 

Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic MineralA termék ára: 7,950.- Ft / négyzetméterTekerje le a hangerőt 3,2 mm vastag PVC padló. Az alacsonyabb zajszennyezettség biztosítása nélkülözhetetlen a stressz csökkentéséhez, és a dolgozó vagy tanuló emberek jóléténe..
7950.2Ft/m2
Nettó ár:6260.0Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetet, antisztatikus PVC padló Acoustic 43 Mosaic A termék ára: 7,950.- Ft / négyzetméter Tekerje le hangerőt!A termék 3,2 mm vastagsága és a 0,7 mm-es transzparens koptatóréteg a biztosíték arra, hogy az Acoustic padlóburkolók bármilyen professzionális környezetben megállják a helyük..
7950.2Ft/m2
Nettó ár:6260.0Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetelő, antisztatikus PVC padló Acoustic Pro  A termék ára: 6,570.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.Az Acoustic Pro termék 3,2 mm vastagságú, 0,55 mm koptatóréteggel és kiváló, 19dB akusztikai értékkel rendelkező hetero..
6569.7Ft/m2
Nettó ár:5173.0Ft
Gyártó: Grabo
Hangszigetelt, antisztatikus PVC padló Acoustic 43 Uni A termék ára: 7,950.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.Tekerje le a hangerőt! • Az alacsonyabb zajszennyezettség biztosítása nélkülözhetetlen a stressz csökkentéséhez, és a dolgozó..
7950.2Ft/m2
Nettó ár:6260.0Ft
Grabo Sound Strong hangszigetelő pvc padló  20dB. Grabo Sound Strong hangszigetelő pvc padló  20dB.
Új termék Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Félipari , lakossági hangszigetelt PVC padló Grabo Sound Strong   20dBA termék ára: 3.500.- Ft / négyzetméter.A Grabo Strong fa- és kőmintázatú termékcsalád számos környezetben használható. Ez a padló rendkívül strapabíró, magas kopásállóságú burkolat így ideális választás bármelyik h..
5000.0Ft/m2
Nettó ár:3937.0Ft
Gyártó: Grabo
Ipari antibakteriális PVC padló Silver Knight Acoustic 7 A termék ára: 8,250.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Silver Knight az első önfertőtlenítő tekercses vinyl padlóburkoló, amely vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. A piacon egyedülálló..
8249.9Ft/m2
Nettó ár:6496.0Ft
Gyártó: Grabo
Ipari antibakteriális PVC padló Silver Knight Acoustic 9A termék ára: 8,870.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Silver Knight az első önfertőtlenítő tekercses vinyl padlóburkoló, amely vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. A piacon egyedülálló..
8869.7Ft/m2
Nettó ár:6984.0Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)