Menü
Your Cart

Homogén PVC padló

A homogén PVC padló egy olyan padlóburkolat, amelynek szerkezete teljesen tömör. Ez azt jelenti, hogy az egész padlóburkolat ugyanabból az anyagból készül, és nincsenek külön rétegek vagy rétegek közötti rések.
A homogén PVC padlóburkolatok általában vastagabbak, mint a többrétegű PVC padlók, és rendkívül tartósak és ellenállóak. A tömör szerkezetük miatt ellenállnak a kopásnak, a karcolásnak és a foltoknak, és könnyen tisztíthatók.
Ezek a padlóburkolatok gyakran használatosak olyan helyeken, ahol nagy a forgalom, például irodákban, üzletekben, iskolákban és kórházakban. A homogén PVC padlók rendelkeznek különböző mintákkal és színekkel, így könnyen illeszkednek a különböző belső terek stílusához és dekorációjához.
A homogén PVC padlóburkolatok könnyen telepíthetők, és általában ragasztással rögzítik a padlóhoz. Az alapfelületnek sima és szilárdnak kell lennie a megfelelő telepítéshez.
Összességében a homogén PVC padlóburkolatok tartósak, ellenállóak és könnyen tisztíthatók, így ideális választás lehet olyan helyeken, ahol nagy a forgalom és fontos a hosszú élettartam. 

Fortis homogén PVC padló Fortis homogén PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Erős ipari object homogén PVC padló  Fortis A termék ára: 5.500.- Ft / négyzetméter A Fortis 2 mm vastag, multicolor chips mintázatú, tekercses kiszerelésű homogén padló.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik, ezáltal kifejezetten nagy f..
5499.1Ft/m2
Nettó ár:4330.0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló PolisA termék ára: 5 250.- Ft / négyzetméterA Grabo Polis költséghatékony, többcélú homogén PVC padlóburkolat.További környezetbarát tulajdonsága, hogy nem tartalmaz ftalátokat, hulladékmentes technológiával készül és 100%-ban újra feldolgozható.Kedvező tulajdonságok:irányfügge..
5250.2Ft
Nettó ár:4134.0Ft
Primo Premium Homogén PVC padló Primo Premium Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Primo Premium A termék ára: 7,570.- Ft / négyzetméterA Primo Premium homogén PVC padlóburkolati megoldás, melyet olyan nagy igénybevételnek kitett felhasználási területek számára terveztünk, mint az oktatási és az egészségügyi intézmények, olyan területekre készült, aho..
7570.5Ft
Nettó ár:5961.0Ft
Specjal Plus Homogén PVC padló Specjal Plus Homogén PVC padló
Új termék 2-3 nap
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Specjal PlusA termék ára: 5,880.- Ft / négyzetméterA nagy intenzitású igénybevételnek kitett területeken való használatra készült, rugalmas, homogén padlóburkolat. Tekercs és lap formátumban, PUR felületkezeléssel kapható. A tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb ..
5880.1Ft
Nettó ár:4630.0Ft
STANDARD PLUS Homogén PVC padló STANDARD PLUS Homogén PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC STANDARD PLUSA termék ára: 5,950.- Ft / négyzetméterA 30-féle színben, finom, klasszikus mintázattal kapható Standard Plus (2,0 mm) PVC padlót a nagy igénybevételnek kitett területekre terveztük. A Standard Plus tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb védelem és a k..
5950.0Ft
Nettó ár:4685.0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Triumph A termék ára: 5 150.- Ft / négyzetméterA Triumph magas kopásállóságú, irányfüggetlen homogén padlóburkolat.A homogén Triumph PVC burkolat rendkívül tartós, többcélú felhasználásra használható homogén padlórendszer.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásáll..
5149.9Ft
Nettó ár:4055.0Ft
VYLON PLUS Homogén PVC padló VYLON PLUS Homogén PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC VYLON PLUS A termék ára: 6 280.- Ft / négyzetméterA klasszikus, finom mintákkal, 24-féle színben, tekercs és lap formátumban kapható Vylon Plus többcélú, homogén PVC padló kiváló ár-érték arányt kínál.Ideális a nagy igénybevételnek kitett intézményi területekre, pl. isk..
6280.2Ft
Nettó ár:4945.0Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)