Menü
Your Cart

Közületi PVC padló

A közületi PVC padló egy tartós és strapabíró padlóburkolat, amely kifejezetten közösségi terek, irodák, üzletek, iskolák és egyéb forgalmas helyek számára lett tervezve. Ez a padlóburkolat számos előnnyel rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a közösségi helyek számára.
A közületi PVC padló rendkívül ellenálló és tartós, így képes ellenállni a nagy forgalomnak és a kopásnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és nem igényel gyakori cserét vagy javítást. Emellett a PVC anyag könnyen tisztítható és karbantartható, így könnyen fenntartható a higiénia és a tisztaság.
Ezenkívül a közületi PVC padló kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a zajszintet és javítja a helyiség akusztikáját. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol sok ember tartózkodik, és a zajszint magas lehet.
A közületi PVC padló széles választékban elérhető különböző stílusokban és mintázatokban, így könnyen illeszthető bármilyen belső térbe. Legyen szó modern vagy klasszikus kialakításról, a PVC padlók széles választéka lehetővé teszi a megfelelő stílus kiválasztását.
Végül, a közületi PVC padló könnyen telepíthető és cserélhető, ami időt és pénzt takarít meg a telepítési folyamat során. Ez a padlóburkolat gyorsan és egyszerűen telepíthető, és könnyen cserélhető, ha szükséges.
Összességében a közületi PVC padló ideális választás olyan helyek számára, ahol nagy forgalom és kopás várható. Tartós, könnyen tisztítható és karbantartható, kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és széles választékban elérhető stílusokban és mintázatokban. 

Astral Color PVC padló Astral Color PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padlók Astral Color A termék ára: 3,500.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.Az ASTRAL COLOR termékek kiváló műszaki tulajdonságait egy extra dizájn-többlettel ötvöztük. Modern lakásokba, irodákba, üzletekbe és iskolai helyiségekbe ajánljuk. ..
3498.9Ft/m2
Nettó ár:2755.0Ft
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padló Chips Astral A termék ára: 3,670.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A CHIPS ASTRAL termékek kiváló műszaki tulajdonságait egy extra chips design-többlettel ötvöztük. Modern lakások, irodák, üzletek és egyéb közületi helységek burkol..
3670.3Ft/m2
Nettó ár:2890.0Ft
Top Extra PVC padló Közületi (félipari) PVC padló Top Extra PVC padló Közületi (félipari) PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Közületi (félipari) PVC padló Top Extra  A termék ára: 3,650.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A TOP termék műszaki teljesítményével alkalmas mind a lakossági magas, mind a közületi mérsékelt igénybevételű területek burkolásár..
3650.0Ft/m2
Nettó ár:2874.0Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)