Menu
Your Cart

Sport PVC padló

Sport PVC padló

A sport PVC padló egy kiváló minőségű, tartós és sokoldalú padlóburkolat, amely ideális választás sportlétesítmények, tornatermek, edzőtermek és más sportolási helyszínek számára. Ez a padlóburkolat kifejezetten tervezett a sportolásra, és számos előnnyel rendelkezik.
Az első és legfontosabb előnye a sport PVC padlónak az, hogy rendkívül tartós és ellenálló. A PVC anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak, ütéseknek és egyéb fizikai igénybevételeknek. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a rendszeres használatból adódó kopásnak és sérüléseknek.
Ezenkívül a sport PVC padló kiválóan ellenáll a nedvességnek és a vegyszereknek. Ez azt jelenti, hogy könnyen tisztítható és karbantartható. A padlóburkolat nem szívja magába a nedvességet, így nem fog deformálódni vagy megduzzadni. Emellett ellenáll a vegyszereknek, például a tisztítószereknek és fertőtlenítőszereknek, így könnyen tisztítható és higiénikus marad.
A sport PVC padló kiválóan csillapítja az ütéseket és a zajt. Ez különösen fontos sportlétesítményekben, ahol a sportolók gyakran ugrálnak, futnak és más intenzív mozgásokat végeznek. A padlóburkolat kiváló csillapító tulajdonságokkal rendelkezik, így csökkenti az ízületekre és az izmokra nehezedő terhelést, és minimalizálja a zajt.
A sport PVC padló rendelkezik továbbá kiváló tapadással és csúszásmentes felülettel. Ez biztosítja a sportolók biztonságát és stabilitását a mozgás közben. A padlóburkolat sima és egyenletes felületet biztosít, amelyen könnyen mozoghatnak és gyakorolhatnak a sportolók.
Összességében a sport PVC padló egy kiváló választás sportlétesítmények és edzőtermek számára. Tartós, ellenálló, könnyen tisztítható és karbantartható, valamint kiváló csillapító és csúszásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Ha egy megbízható és sokoldalú padlóburkolatot keres a sportoláshoz, akkor a sport PVC padló a tökéletes választás. 

Gyártó: Grabo
Sport PVC padló Supreme WoodA termék ára: 11,000.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk. A Sport Supreme Wood PVC padló felépítésének és kombinált hab hátoldali rétegének köszönhetően valódi ízületvédelmet biztosít sportolás közben. Szabadalmaztatott technológiájú TEC..
10999.5Ft/m2
Nettó ár:8661.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló ExtremeA termék ára: 12.105 Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Sport Extreme felépítésének és kombinált hab hátoldali rétegének köszönhetően valódi ízületvédelmet biztosít sportolás közben. Szabadalmaztatott technológiájú TECH Surface felső rétege t..
12105.6Ft/m2
Nettó ár:9532.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló Extreme WoodA termék ára: 12.376 Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Sport Extreme felépítésének és kombinált hab hátoldali rétegének köszönhetően valódi ízületvédelmet biztosít sportolás közben. Szabadalmaztatott technológiájú TECH Surface felső ré..
12376.2Ft/m2
Nettó ár:9745.0Ft
Grabo Energy Grabo Energy
Új termék Rendelésre
Gyártó: Grabo
KÜLTÉRI GRABO ENERGY SPORT PADLÓGRABO ENERGY Kültéri SPORT Padló – A Sportolás Új DimenziójaFedezze fel a GRABO ENERGY kültéri SPORT Padlót, amely forradalmasítja a kültéri sportolási élményt. A Graboplast által kifejlesztett GRABO ENERGY padlórendszer nemcsak innovatív megoldást kínál a sportpályák..
16499.8Ft/m2
Nettó ár:12992.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló Gymfit 50A termék ára: 6 790.- Ft / négyzetméter.Tekercsben értékesítjük projekt esetén kedvezményt biztosítunk. A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen kör..
6789.4Ft/m2
Nettó ár:5346.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló Gymfit 60A termék ára: 7 620.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen környezetben, és ..
7620.0Ft/m2
Nettó ár:6000.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló MegaA termék ára: 12.980.-Ft/ négyzetméterA terméket nem vágjuk csak egész tekercset értékesítünk, egy tekercs 26 nm. A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milye..
12900.7Ft/m2
Nettó ár:10158.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló MegaA termék ára: 13.500.-Ft/ négyzetméterA terméket nem vágjuk csak egész tekercset értékesítünk, egy tekercs 30 nm.A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen..
13500.1Ft/m2
Nettó ár:10630.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló PrimaA termék ára: 7,770.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Prima ideális sport burkolat iskolai tornatermek számára, ahol a tornaórák mellett edzések, szabadidős sporttevékenységek végezhetők.  Kombinált hátoldali habja kellemes mozgá..
7769.9Ft/m2
Nettó ár:6118.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló Prima WoodA termék ára: 8,150.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk. A Prima ideális sport burkolat iskolai tornatermek számára, ahol a tornaórák mellett edzések, szabadidős sporttevékenységek végezhetők.  Kombinált hátoldali habja kellemes ..
8149.6Ft/m2
Nettó ár:6417.0Ft
Protect Sport Burkolat védők PVC Protect Sport Burkolat védők PVC
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Burkolat védők , PVC Protect Sport T   1 mm vastag .A termék ára : 4 350.- Ft / négyzetméter.A burkolatot tekercsben értékesítjük nagyobb mennyiség esetén kérje egyedi ár ajánlatunkat.Padlóvédő székalátét - Minden gurulós szék alá! Üzleteinkben vásárolt ..
4349.8Ft/m2
Nettó ár:3425.0Ft
Gyártó: Grabo
Sport PVC padló Rocket A termék ára: 7,150.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Rocket sportburkolat gyors fordulást és irányváltoztatást tesz lehetővé, miközben biztosítja a megfelelő lábkomfortot, ezáltal teljesíti az asztalitenisz és tollaslabda sportok legfonto..
7150.1Ft/m2
Nettó ár:5630.0Ft
Tételek: 1 - 12 / 16 (2 oldal)