Menü
Your Cart

Ipari PVC padló

Az ipari PVC padló néhány fontos tulajdonsága a következők:

  •  Tartósság: Az ipari PVC padló rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak, ütésnek és karcolásnak. Ezért ideális választás olyan helyekre, ahol nagy terhelésnek van kitéve, például raktárakban, üzemekben vagy kereskedelmi helyiségekben.
  •  Könnyű tisztíthatóság: Az ipari PVC padlóburkolat könnyen tisztítható és karbantartható. A sima felületnek köszönhetően egyszerűen eltávolíthatók a foltok és a szennyeződések.
  • Vízállóság: Az ipari PVC padló ellenáll a nedvességnek és a víznek, így ideális választás olyan helyekre, ahol gyakori a nedves vagy vizes környezet, például fürdőszobákban vagy konyhákban.
  •  Vegyi anyagokkal szembeni ellenállás: Az ipari PVC padló ellenálló a vegyi anyagokkal szemben, például savakkal, lúgokkal vagy olajokkal szemben. Ezért gyakran használják vegyipari vagy gyártási környezetekben.
  •  Hangszigetelés: Az ipari PVC padló kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a zajszintet a helyiségben.
  •  Tűzállóság: Az ipari PVC padló tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik, ami biztonságosabbá teszi a helyiséget.
Ezek csak néhány fontos tulajdonság az ipari PVC padlóval kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy a konkrét termékek és gyártók eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek, ezért mindig érdemes tájékozódni a kiválasztott termék specifikációiról és a gyártó ajánlásairól.
Diamond Standart Evolution PVC padló Diamond Standart Evolution PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Evolution A termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. A Grabo Diamond St..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Diamond Standart Forte PVC padló Diamond Standart Forte PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Forte A termék ára: 4,600.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk. A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Felülete lin..
4650.7Ft/m2
Nettó ár:3662.0Ft
Diamond Standart Metal PVC padló Diamond Standart Metal PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Tech MetalA termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Az enyhén csil..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Diamond Standart Plaza PVC padló Diamond Standart Plaza PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Plaza A termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Felülete színes chipssze..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Talent A termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Az enyhén csillogó ez..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Silver Knight Diamond Tech PVC padló Silver Knight Diamond Tech PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari antibakteriális PVC padló Silver Knight Diamond TechA termék ára: 7,560.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.Már-már a fantasztikus filmekbe illő a Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerül..
7560.3Ft/m2
Nettó ár:5953.0Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)