Menu
Your Cart

Ipari PVC padló

Ipari PVC padló

Az ipari PVC padló néhány fontos tulajdonsága a következők:

  •  Tartósság: Az ipari PVC padló rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak, ütésnek és karcolásnak. Ezért ideális választás olyan helyekre, ahol nagy terhelésnek van kitéve, például raktárakban, üzemekben vagy kereskedelmi helyiségekben.
  •  Könnyű tisztíthatóság: Az ipari PVC padlóburkolat könnyen tisztítható és karbantartható. A sima felületnek köszönhetően egyszerűen eltávolíthatók a foltok és a szennyeződések.
  • Vízállóság: Az ipari PVC padló ellenáll a nedvességnek és a víznek, így ideális választás olyan helyekre, ahol gyakori a nedves vagy vizes környezet, például fürdőszobákban vagy konyhákban.
  •  Vegyi anyagokkal szembeni ellenállás: Az ipari PVC padló ellenálló a vegyi anyagokkal szemben, például savakkal, lúgokkal vagy olajokkal szemben. Ezért gyakran használják vegyipari vagy gyártási környezetekben.
  •  Hangszigetelés: Az ipari PVC padló kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a zajszintet a helyiségben.
  •  Tűzállóság: Az ipari PVC padló tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik, ami biztonságosabbá teszi a helyiséget.
Ezek csak néhány fontos tulajdonság az ipari PVC padlóval kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy a konkrét termékek és gyártók eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek, ezért mindig érdemes tájékozódni a kiválasztott termék specifikációiról és a gyártó ajánlásairól.
 Standart PUR METAL  Standart PUR METAL
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 IPARI ,KÖZÜLETI  PVC PADLÓ  STANDART PUR METAL .A Standart PUR család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megol..
4450.1Ft/m2
Nettó ár:3504.0Ft
 Standart PUR STONE  Standart PUR STONE
Új termék
Gyártó: Grabo
ERŐS OBJEKT PVC PADLÓ   Sandart Pur StoneA Standart PUR család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt mé..
4450.1Ft/m2
Nettó ár:3504.0Ft
Silver Knight Diamond Tech Silver Knight Diamond Tech
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
IPARI ANTIBAKTERIÁLIS SILVER KNIGHT DIAMOND TECH PVC PADLÓMár-már a fantasztikus filmekbe illő a Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerülő baktériumok akár 99 százalékának az elpusztítására! Biztonságosabb környezet az egész..
7560.3Ft/m2
Nettó ár:5953.0Ft
Standart FORTE Standart FORTE
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 IPARI OBJEKT PVC PADLÓ  STANDART FORTE A Standart család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt mé..
4500.9Ft/m2
Nettó ár:3544.0Ft
Standart FRESH Standart FRESH
Új termék Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
KÖZÜLETI , IPARI  PVC PADLÓ STANDART FRESHA Standart Fresh pvc család 2-3 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyúj..
3949.7Ft
Nettó ár:3110.0Ft
Standart PUR ETHO Standart PUR ETHO
Új termék
Gyártó: Grabo
 IPARI PVC PADLÓ STANDART PUR ETHO A Standart PUR család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a na..
4499.6Ft
Nettó ár:3543.0Ft
Standart PUR EVOLUTION Standart PUR EVOLUTION
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
                                                              IPARI OBJEKT PVC PADLÓ  STANDART PUR EVOLUTION A Standart PUR család..
4499.6Ft/m2
Nettó ár:3543.0Ft
Standart Pur Plaza Standart Pur Plaza
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
ERŐS IPARI  PVC PADLÓ Standart Pur . Plaza.A Standart család 2 és 4 méter szélességben, tekercses formában elérhető heterogén vinyl burkolatai tökéletes alternatívát kínálnak a költséghatékony felhasználási területeknek. 2,0 mm vastagsága és 0,7 mm koptató réteg tartós megoldást nyújt még a nag..
4500.9Ft/m2
Nettó ár:3544.0Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)