Menü
Your Cart

Járműipari PVC padló

A járművekben használt PVC padló egy kiváló minőségű, tartós és könnyen tisztítható padlóburkolat. A PVC (polivinil-klorid) anyagból készült padlólapok rendkívül ellenállóak a kopásnak, ütésnek és karcolásnak, így ideálisak a járművek intenzív használatához.
A PVC padlólapok rendelkeznek egy speciális felületkezeléssel, amely megakadályozza a csúszást és biztosítja a biztonságos közlekedést a járműben. Emellett a padlólapok hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, csökkentve a zajszintet a járműben.
A PVC padlólapok könnyen telepíthetők és karbantarthatók. A lapokat egyszerűen rögzíthetjük a jármű padlójához ragasztással vagy speciális rögzítőelemekkel. A padlólapok könnyen tisztíthatók, és ellenállnak a foltoknak és a szennyeződéseknek.
A PVC padlólapok széles választékban elérhetők, különböző színekben és mintázatokban. Ez lehetővé teszi, hogy a jármű belső teréhez illeszkedő stílust és megjelenést válasszunk.
Összességében a járművekben használt PVC padló egy praktikus és esztétikus megoldás, amely tartósságot, könnyű karbantartást és biztonságot nyújt a járművekben. 

Ecosafe PVC padló Ecosafe PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 Csúszásmentes járműipari PVC padló Ecosafe A termék ára : 6 250.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén további kedvezményt biztosítunk.Az Ecosafe biztonsági padlóburkoló 2 mm vastag, 0,7 mm koptatórétegű, szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű termék, amely teljesíti az el..
6249.7Ft/m2
Nettó ár:4921.0Ft
Safe 20 JSK PVC padló Safe 20 JSK PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Extra ipari Safe 20 JSK PVC padlóA termék ára: 7,450.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Safe 20JSK termékünk szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű 2 mm vastag padló, amely a 0,9 mm koptatórétegnek köszönhetően a különösen tartós igénybevételnek is ellen..
7449.8Ft/m2
Nettó ár:5866.0Ft
Safe Silver Knight PVC padló Safe Silver Knight PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Extra ipari PVC padló Safe Silver Knight A termék ára: 7,570.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Safe Silver Knight termékünk egy Silver Knight Tech Surface koptatóréteggel rendelkező, 2 mm vastag, 0,7 mm koptatóréteggel rendelkező kiemelkedően tartós csúszásme..
7569.2Ft/m2
Nettó ár:5960.0Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)