Menü
Your Cart

Lakossági PVC padló

A lakossági PVC padló egy modern és praktikus megoldás a padlóburkolatok terén. A PVC (polivinil-klorid) egy tartós és könnyen tisztítható anyag, amelynek felhasználása széles körben elterjedt a lakossági és kereskedelmi területeken egyaránt.
A lakossági PVC padlók rendkívül sokféle stílusban és mintázatban elérhetőek, így könnyen megtalálható a lakás vagy ház stílusához illő változat. A padlók széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a lakás bármely helyiségében harmonikus és esztétikus megjelenést érjünk el.
A PVC padlók rendkívül ellenállóak a kopásnak és a karcolásoknak, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Emellett vízállóak és könnyen tisztíthatóak, így ideálisak a nedves helyiségekben, például a fürdőszobában vagy a konyhában is.
A lakossági PVC padlók könnyen telepíthetőek Emellett a padlók hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, így kellemes hőérzetet biztosítanak a lábaknak.
A PVC padlók további előnye, hogy csendesek és kellemes tapintásúak, így kényelmes járást biztosítanak. Emellett allergiások számára is ideális választás, mivel nem porózus felületük miatt nem gyűjtenek be allergén anyagokat.
Összességében a lakossági PVC padló egy praktikus és esztétikus megoldás a padlóburkolatok terén. Tartóssága, könnyű tisztíthatósága és széles választéka miatt ideális választás lehet a lakás vagy ház bármely helyiségében. 

Bilbao 502 PVC padló Bilbao 502 PVC padló
Új termék Legnépszerűbb
Lakossági PVC padló Bilbao 502 A termék ára: 3,250.- Ft / négyzetméterHozzon otthonába egy csipetnyi Földközi -tengert ezzel a pompás, krémszínű csempe hatású PVC padlóval. Ez a vastag, gyönyörű felülettel rendelkező padló bármilyen helyiség padlózatának elegáns felületet kölcsönöz, és bármilyen ..
3251.2Ft/m2
Nettó ár:2560.0Ft
Bilbao 592 PVC padló Bilbao 592 PVC padló
Új termék Legnépszerűbb
 Lakossági PVC padló Bilbao 592 A termék ára: 3,250.- Ft / négyzetméter Ez a csempehatású PVC padló a világos színe miatt hihetetlenül sokoldalú, könnyű karbantartása és felszerelése népszerűvé teszi azok számára, akik csempézett padló hatását szeretnék a vinyl melegségével és kényelmével ..
3251.2Ft/m2
Nettó ár:2560.0Ft
Terrana 01 / ECO Estoril Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO Estoril Lakossági PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO EstorilA termék ára: 2,990.- Ft / négyzetméterA Terrana termékcsalád egy átlagos forgalmi otthon megfelelő padlóburkolata, hőszigetelése és higiéniai jellemzői miatt rendkívül ajánlott a kisgyermekes családok otthonában.Főbb jellemzői:Magasfokú járáskomfortKo..
2989.6Ft/m2
Nettó ár:2354.0Ft
Terrana 01 / ECO Imperial Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO Imperial Lakossági PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO Imperial A termék ára: 2,990.- Ft / négyzetméterA Terrana termékcsalád egy átlagos forgalmi otthon megfelelő padlóburkolata, hőszigetelése és higiéniai jellemzői miatt rendkívül ajánlott a kisgyermekes családok otthonában. Főbb jellemzői:Magasfokú járáskomf..
2989.6Ft/m2
Nettó ár:2354.0Ft
Terrana 01 / ECO Kids Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO Kids Lakossági PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO KidsA termék ára: 2,990.- Ft / négyzetméterA Terrana termékcsalád egy átlagos forgalmi otthon megfelelő padlóburkolata, hőszigetelése és higiéniai jellemzői miatt rendkívül ajánlott a kisgyermekes családok otthonában. Főbb jellemzői:Magasfokú járáskomfortKop..
2989.6Ft/m2
Nettó ár:2354.0Ft
Terrana 01 / ECO Miláno Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO Miláno Lakossági PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Lakossági PVC padló Terrana 01 / ECO MilánoA termék ára: 2,990.- Ft / négyzetméterA Terrana termékcsalád egy átlagos forgalmi otthon megfelelő padlóburkolata, hőszigetelése és higiéniai jellemzői miatt rendkívül ajánlott a kisgyermekes családok otthonában. Főbb jellemzői:Magasfokú járáskomfortK..
2989.6Ft/m2
Nettó ár:2354.0Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)