Menu
Your Cart

Csúszásmentes PVC padló

Csúszásmentes PVC padló

Az ipari csúszásmentes PVC padló egy kiváló minőségű, tartós és ellenálló padlóburkolat, amelyet ipari környezetekben használnak. A PVC anyag rendkívül ellenálló a kopásnak, vegyszereknek és mechanikai hatásoknak, így ideális választás olyan területeken, ahol nagy terhelésnek van kitéve a padló, például raktárakban, gyárakban vagy műhelyekben.
A csúszásmentes felülettel rendelkező PVC padló kialakítása lehetővé teszi a biztonságos járást és munkavégzést, mivel csökkenti a csúszás veszélyét. A padlóburkolat textúrája és mintázata segít a tapadásban és a stabilitásban, így minimalizálva a balesetek kockázatát.
Az ipari csúszásmentes PVC padló könnyen tisztítható és karbantartható. A PVC anyag ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek, így könnyen eltávolíthatók a padlóról. A padlóburkolat hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a karcoknak és a kopásnak, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.
A padlóburkolat telepítése egyszerű és gyors. A PVC lapok vagy tekercsek könnyen illeszthetők egymáshoz, és könnyen vághatók a kívánt méretre. A padlóburkolatot általában ragasztóval vagy speciális padlóburkolat ragasztóval rögzítik a felületre.
Az ipari csúszásmentes PVC padló kiváló választás olyan helyiségekben, ahol fontos a biztonság, a tartósság és az esztétikus megjelenés. A padlóburkolat megfelelő védelmet nyújt a padló számára, minimalizálja a balesetek kockázatát és hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését. 

Color 20 NV Color 20 NV
Új termék
Gyártó: Grabo
 CSÚSZÁSMENTES COLOR 20 NM PVC PADLÓA Color 20 NV termék fejlesztésekor elsősorban a kötöttpályás felhasználást vettük figyelembe. Ettől függetlenül tulajdonságai révén városi autóbuszok és távolsági autóbuszok burkolataként is kiválóan alkalmazható. A Color 20 NV termék 2 mm vastag, szilí..
7601.0Ft
Nettó ár:5985.0Ft
Ecosafe Ecosafe
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 CSÚSZÁSMENTES JÁRMŰIPARI ECOSAFE PVC PADLÓAz Ecosafe padlóburkolat széles színpalettájával megkönnyítjük a választást azokban az esetekben, amikor csúszásmentes megoldásra van szükség. A 2 mm vastag, 0,7 mm koptatórétegű, szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű termék azon túl, hogy t..
5454.7Ft/m2
Nettó ár:4295.0Ft
GraboSafe 20 JSK GraboSafe 20 JSK
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
CSÚSZÁSMENTES GRABO SAFE 20 JSK PVC PADLÓA GraboSafe 20 JSK termékünk rücskös bordázatú kialakítása, valamint mikró szemcsékkel, szilícium karbiddal és kerámiával szórt felülete megnövelt csúszásgátlást biztosít, ezáltal magas szintű védelmet nyújt azokon a területeken, ahol az elesés és az elc..
5950.0Ft/m2
Nettó ár:4685.0Ft
JP 03  STOPLIS PVC PADLÓ JP 03  STOPLIS PVC PADLÓ
Új termék
Gyártó: Grabo
CSÚSZÁSMENTES  STOPLIS PVC PADLÓ  JP 03A speciális „stoplis” préselése miatt kiváló csúszási tulajdonsággal rendelkező hagyományos járműipari padló(k). Mind új építésű autóbuszok, mind pedig felújítások során történő alkalmazása ideális választás az üzemeltetők számára. Emellett liftek, rá..
9207.5Ft
Nettó ár:7250.0Ft
JP 25 STOPLIS PVC PADLÓ JP 25 STOPLIS PVC PADLÓ
Új termék Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
CSÚSZÁSMENTES PVC PADLÓ  JP 25 STOPLIS A speciális „stoplis” préselése miatt kiváló csúszási tulajdonsággal rendelkező hagyományos járműipari padló(k). Mind új építésű autóbuszok, mind pedig felújítások során történő alkalmazása ideális választás az üzemeltetők számára. Emellett liftek, rá..
6604.0Ft
Nettó ár:5200.0Ft
JSC JSC
Új termék
Gyártó: Grabo
CSÚSZÁSMENTES JSC PVC PADLÓA JSC termék fejlesztésekor elsősorban a kötöttpályás felhasználást vettük figyelembe. Kiváló lángállósági és toxicitási értékek jellemzik a kötött pályás közlekedéshez ajánlott padlónkat. Ettől függetlenül tulajdonságai révén városi autóbuszok és távolsági autóbuszok..
7449.8Ft/m2
Nettó ár:5866.0Ft
Strong Strong
Új termék
Gyártó: Grabo
CSÚSZÁSMENTES STRONG PVC PADLÓA Strong csúszásmentes padló kiváló választás, ha biztonságra és csúszásmentességre van szükség. A DIN 51130 szabvány szerinti R11 érték és 55+ Pendulum teszt eredménye garantálja, hogy nedves vagy csúszós környezetben is stabil tapadást biztosít, csökkentve e..
5650.2Ft/m2
Nettó ár:4449.0Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)