Menü
Your Cart

Csúszásmentes PVC padló

Az ipari csúszásmentes PVC padló egy kiváló minőségű, tartós és ellenálló padlóburkolat, amelyet ipari környezetekben használnak. A PVC anyag rendkívül ellenálló a kopásnak, vegyszereknek és mechanikai hatásoknak, így ideális választás olyan területeken, ahol nagy terhelésnek van kitéve a padló, például raktárakban, gyárakban vagy műhelyekben.
A csúszásmentes felülettel rendelkező PVC padló kialakítása lehetővé teszi a biztonságos járást és munkavégzést, mivel csökkenti a csúszás veszélyét. A padlóburkolat textúrája és mintázata segít a tapadásban és a stabilitásban, így minimalizálva a balesetek kockázatát.
Az ipari csúszásmentes PVC padló könnyen tisztítható és karbantartható. A PVC anyag ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek, így könnyen eltávolíthatók a padlóról. A padlóburkolat hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a karcoknak és a kopásnak, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.
A padlóburkolat telepítése egyszerű és gyors. A PVC lapok vagy tekercsek könnyen illeszthetők egymáshoz, és könnyen vághatók a kívánt méretre. A padlóburkolatot általában ragasztóval vagy speciális padlóburkolat ragasztóval rögzítik a felületre.
Az ipari csúszásmentes PVC padló kiváló választás olyan helyiségekben, ahol fontos a biztonság, a tartósság és az esztétikus megjelenés. A padlóburkolat megfelelő védelmet nyújt a padló számára, minimalizálja a balesetek kockázatát és hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését. 

Ecosafe PVC padló Ecosafe PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
 Csúszásmentes járműipari PVC padló Ecosafe A termék ára : 6 250.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén további kedvezményt biztosítunk.Az Ecosafe biztonsági padlóburkoló 2 mm vastag, 0,7 mm koptatórétegű, szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű termék, amely teljesíti az el..
6249.7Ft/m2
Nettó ár:4921.0Ft
Safe 20 JSK PVC padló Safe 20 JSK PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Extra ipari Safe 20 JSK PVC padlóA termék ára: 7,450.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Safe 20JSK termékünk szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű 2 mm vastag padló, amely a 0,9 mm koptatórétegnek köszönhetően a különösen tartós igénybevételnek is ellen..
7449.8Ft/m2
Nettó ár:5866.0Ft
Safe Silver Knight PVC padló Safe Silver Knight PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Extra ipari PVC padló Safe Silver Knight A termék ára: 7,570.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Safe Silver Knight termékünk egy Silver Knight Tech Surface koptatóréteggel rendelkező, 2 mm vastag, 0,7 mm koptatóréteggel rendelkező kiemelkedően tartós csúszásme..
7569.2Ft/m2
Nettó ár:5960.0Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)