Menü
Your Cart

Antisztatikus PVC padló

Az antisztatikus PVC padló egy speciális típusú padlóburkolat, amely kifejezetten az elektrosztatikus feltöltődés elleni védelemre lett tervezve. Az elektrosztatikus feltöltődés olyan jelenség, amikor a felületek közötti súrlódás során elektromos töltések keletkeznek, ami potenciális kockázatot jelenthet az elektronikus eszközök, berendezések és az emberi test számára.
Az antisztatikus PVC padló kialakítása olyan anyagokat és technológiákat használ, amelyek csökkentik az elektrosztatikus feltöltődést. A padlóburkolat egy speciális vezetőréteggel van ellátva, amely lehetővé teszi az elektromos töltések gyors és biztonságos elvezetését a földelési rendszerbe. Ezáltal minimalizálja az elektrosztatikus kisülések kockázatát.
Az antisztatikus PVC padló nem csak a felhasználók és az elektronikus eszközök védelmét szolgálja, hanem hozzájárul a munkakörnyezet biztonságához és a termelékenység növeléséhez is. Az elektrosztatikus feltöltődés csökkentése segít megelőzni a statikus kisülésekből adódó tüzek és robbanások kockázatát, amelyek bizonyos iparágakban, például az elektronikai vagy a vegyipari területeken jelenthetnek veszélyt.
Az antisztatikus PVC padló könnyen tisztítható és karbantartható, valamint ellenálló a különböző vegyi anyagokkal és kopással szemben. Ezáltal hosszú élettartammal rendelkezik, és ideális választás olyan helyekre, ahol fontos a higiénia és a tartósság.
Összességében az antisztatikus PVC padló egy megbízható és hatékony megoldás az elektrosztatikus feltöltődés elleni védelemre, amely biztonságot és kényelmet nyújt a felhasználóknak, valamint védelmet nyújt az elektronikus eszközöknek és a munkakörnyezetnek. 

Diamond Standart Evolution PVC padló Diamond Standart Evolution PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Evolution A termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. A Grabo Diamond St..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Diamond Standart Forte PVC padló Diamond Standart Forte PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Forte A termék ára: 4,600.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk. A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Felülete lin..
4650.7Ft/m2
Nettó ár:3662.0Ft
Diamond Standart Metal PVC padló Diamond Standart Metal PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Tech MetalA termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Az enyhén csil..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Diamond Standart Plaza PVC padló Diamond Standart Plaza PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Plaza A termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Felülete színes chipssze..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Gyártó: Grabo
Ipari PVC padló Diamond Standart Talent A termék ára: 4,900.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A 2 és 4 méter szélességben elérhető Diamond Standart padlóburkoló széles dizájnválasztékot, jó kopásállóságot és kiváló méretstabilitást biztosít. Az enyhén csillogó ez..
4899.7Ft/m2
Nettó ár:3858.0Ft
Silver Knight Diamond Tech PVC padló Silver Knight Diamond Tech PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari antibakteriális PVC padló Silver Knight Diamond TechA termék ára: 7,560.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.Már-már a fantasztikus filmekbe illő a Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerül..
7560.3Ft/m2
Nettó ár:5953.0Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)