Menu
Your Cart

Elektromosan szigetelt gumi szőnyeg

Elektromosan szigetelt gumi szőnyeg

Az elektromosan szigetelt gumi szőnyeg egy speciális anyagból készült padlóburkolat, amelyet elektromos biztonsági szempontok miatt használnak. Ez a szőnyeg kiválóan ellenáll az elektromos áramnak, és megakadályozza annak áramlását a padlón keresztül.
A szőnyeg maximális feszültségtűrő képessége 20.000 Volt, ami azt jelenti, hogy akár ennyi feszültség is jelen lehet a környezetében, de a szőnyeg megakadályozza, hogy az áram a felhasználóhoz vagy a környező területekre áramoljon.
Ez a szőnyeg általában elektromos munkahelyeken, laboratóriumokban, gyárakban és más olyan helyeken használatos, ahol fennáll az elektromos árammal kapcsolatos veszély. A szőnyeg megfelelően földelt és rögzített, hogy biztosítsa a felhasználók biztonságát.
Az elektromosan szigetelt gumi szőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, és hosszú élettartammal rendelkezik. Fontos azonban rendszeresen ellenőrizni a szőnyeg állapotát, hogy biztosítsuk annak megfelelő működését és védelmi képességét.
Összességében az elektromosan szigetelt gumi szőnyeg egy olyan biztonsági eszköz, amely megakadályozza az elektromos áram áramlását a padlón keresztül, és védelmet nyújt a felhasználók számára az elektromos árammal kapcsolatos veszélyek ellen. 

Gumiszőnyeg elektromos szigetelő 20 000 voltig Gumiszőnyeg elektromos szigetelő 20 000 voltig
Legnépszerűbb
Gumiszőnyeg extra széles bordás kivitel 5 mm vastagElektromos szigetelő 20 ezer voltigA termék ára : 14 900.- Ft / négyzetméter bruttóUniverzális csúszásgátló gumiszőnyeg,extra széles bordás kivitel, SBR minőségFelhasználási terület Ipari, kereskedelmi területekben használható.Alkalma..
14899.6Ft
Nettó ár:11732.0Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)