Menu
Your Cart

PVC falburkolat

PVC falburkolat

Falburkolatok

A PVC falburkolatok megvédik a falakat a nagy igénybevételnek kitett területeken az ütésekkel, fizikai hatásokkal, karcolásokkal és foltokkal szemben. Rugalmas és könnyen felrakható, a falakat érő sérülések csökkentésével hosszú távon elősegíti a javítási és karbantartási költségek csökkentését. A falburkolatok a felületvédelmünkkel vannak lekezelve a könnyű tisztíthatóság, illetve a kiváló kopás-, karcolás- és foltállóság érdekében. Minden falburkolat színben tökéletesen passzol a padlóburkolat kínálatunkhoz, és a tisztaterekben való használatuk is engedélyezett, ami teljes körű megoldást biztosít a projektek számára.

 

Muravyl
Új termék
Gyártó: Grabo
A Muravyl egy népszerű tekercses PVC falburkolat.A Muravyl különösen alkalmas közületi helyiségek falainak burkolására, és számos előnnyel rendelkezik:Heterogén szerkezetű: Az összvastagsága 1,5 mm, míg a koptató rétege 0,5 mm.Lángállóság: A Bs2-d0 tűzállósági osztályba sorolják, ami biztonságos vál..
7620.0Ft/m2
Nettó ár:6000.0Ft
Silver Knight Wall
Új termék
Gyártó: Grabo
 FALBURKOLATI SILVER KNIGHT WALL PVC PADLÓA Graboplast világszabadalommal rendelkező, Silver Knight termékcsaládjának egyik tagja a Silver Knight Wall, amely a speciális gyártási technológiájának köszönhetően vegyszer nélkül képes elpusztítani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktérium..
5651.5Ft
Nettó ár:4450.0Ft
Unifloor Unifloor
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
SZÍNHÁZI SHOW UNIFLOOR PVC PADLÓAz Unifloor az egyik legkedveltebb matt felületű show padlónk. A gazdag választékból mindenki megtalálja a kedvenc színét, amelyet egyaránt padlóként és falburkolatként is installálhat. Színházak és egyéb színpadok burkolatának meg kell felelnie az adott elő..
5650.2Ft/m2
Nettó ár:4449.0Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)