Menu
Your Cart

Szállítási információk


Szállítási feltételek


Kis méretű csomagok 0-10kg (Royal futár)


 • Szállítási költség: 2500,-Ft
 • Szállítási idő: 3-5 munkanap
 • Fizetési lehetőségek: Banki előreutalás, Bankkártyás fizetés a vásárláskor weboldalunkon, Utánvét a kiszállításkor (bankkártya vagy készpénz)
 • Banki előreutalás választása esetén a szállítási határidő az összeg bankszámlánkra érkezésekor kezdődik.


A vágást, egyedi megrendeléseknél a szállítási idő megnövekedhet, az ilyen esetekben Ügyfélszolgálatunk felveszi Veled a kapcsolatot.


Nyomkövetés, értesítés: A Royal futárszolgálat SMS-ben és e-mailen keresztül is tájékoztat a csomagszámról, a futár várható érkezésének időpontjával kapcsolatban, ill. az esetleges utánvét összegéről, melyet a futárnál akár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Amennyiben az SMS-ben megadott időintervallum nem megfelelő számodra, az abban szereplő telefonszámon tudsz egyeztetni a szállítási időpontról a futárral.Nagy méretű csomagok 10-60kg (Royal futár)


A tekercses, nagy méretű, nagy súlyú termékek összekészítése, csomagolása, kezelése különleges körültekintést igényel. A tekercses árukat - padlószőnyegeket, PVC-ket, műfüvet, speciális autóval és személyzettel szállítja ki az ország egész területére a Royal Futár


 • Szállítási költség: 8 500,-Ft
 • Szállítási idő: 2-5 munkanap 
 • Fizetési lehetőségek: Banki előreutalás, Bankkártyás fizetés a vásárláskor weboldalunkon, Utánvét a kiszállításkor
 • Banki előreutalás választása esetén a szállítási határidő az összeg bankszámlánkra érkezésekor kezdődik.


A vágást, egyedi megrendeléseknél a szállítási idő megnövekedhet, az ilyen esetekben Ügyfélszolgálatunk felveszi Veled a kapcsolatot.

A nagy méretű csomagoknál egyszeri kiszállítást tartalmaz a díj, tehát kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a kiszállított termékeket.


Nyomkövetés, értesítés: A Royal futárszolgálat SMS-ben és e-mailen keresztül is tájékoztat a csomagszámról, a futár várható érkezésének időpontjával kapcsolatban, ill. az esetleges utánvét összegéről, melyet a futárnál akár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Amennyiben az SMS-ben megadott időintervallum nem megfelelő számodra, az abban szereplő telefonszámon tudsz egyeztetni a szállítási időpontról a futárral.Raklapon szállítandó és 60 kg feletti termékek


Raklapon szállítandó termékeink a Laminált-, LVT(Vinyl) és SPC padlóink, parketták és aljzatkiegyenlítők.


 • Szállítási költség: 12,000,-Ft
 • Szállítási idő: 3-5 munkanap
 • Fizetési lehetőségek: Banki előreutalás, Bankkártyás fizetés a vásárláskor weboldalunkon, Utánvétre nincs lehetőség!
 • Banki előreutalás választása esetén a szállítási határidő az összeg bankszámlánkra érkezésekor kezdődik.


A szállítási díj egyszeri kiszállítást tartalmaz, tehát kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a kiszállított termékeket.


Nyomkövetés, értesítés: A Royal futárszolgálat SMS-ben és e-mailen keresztül is tájékoztat a csomagszámról, a futár várható érkezésének időpontjával kapcsolatban, ill. az esetleges utánvét összegéről, melyet a futárnál akár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Amennyiben az SMS-ben megadott időintervallum nem megfelelő számodra, az abban szereplő telefonszámon tudsz egyeztetni a szállítási időpontról a futárral.


Általános szállítási információk


A linoleum.hu a webáruházban megrendelt áruk kiszállítását Magyarország egész területén vállalja.

A kiszállítás alapvető feltétele, hogy a szállítójármű a szállítási címet biztonságosan meg tudja közelíteni. A csomagok kiszállítását a futárcégek a szállítási címre, családi háznál telekhatárig/kapuig, társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesítik. Ez saját üzletszabályzatuk szerint történik, de a tapasztalataink szerint hozzáállásuk segítőkész és vásárlóbarát.


Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben a megrendelt termékeket valaki át tudja venni. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának nem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Pannonlife KFT. részére.


Kérjük, hogy a csomag átvételekor a futár előtt győződj meg a következőkről:

 1. A csomagolás sérülésmentes.
 2. A számla végösszege megegyezik a második ("rendelését feldolgoztuk") visszaigazolásban szereplő összeggel.Ha a terméket kicsomagoltad és használatba vetted, bízunk benne, hogy elégedett leszel választásoddal és a mi szolgáltatásainkkal egyaránt!