Menu
Your Cart

Kültéri Sport padló

Kültéri Sport padló

A kültéri sportpadlók kiváló választást jelentenek mindenféle sporttevékenységhez, legyen szó iskolai, verseny- vagy szabadidős használatról. Ezek a burkolatok rendkívül ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben, és különféle típusaik vannak, hogy megfeleljenek a különböző sportágak igényeinek.

Atlétikai pályák esetében például olyan öntött gumiburkolatokat használnak, amelyek megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek és biztosítják a sportolók számára a megfelelő tapadást és rugalmasságot1.

Multifunkcionális sportpályák esetén moduláris rendszerek jönnek szóba, amelyek könnyen telepíthetők és karbantarthatók, valamint többféle sportág gyakorlására is alkalmasak.

Teniszpályák kialakításánál választhatunk a hagyományos salakos, a modern akril vagy műfüves, illetve a speciális Pro-Clay burkolatok közül, amelyek mindegyike más-más játékélményt nyújt.

A játszótéri és vizes játszótéri burkolatok esetében a biztonság a legfontosabb szempont, így ezek a burkolatok csúszásmentesek és ütéscsillapító tulajdonságokkal rendelkeznek.

Grabo Energy Grabo Energy
Új termék Rendelésre
Gyártó: Grabo
KÜLTÉRI GRABO ENERGY SPORT PADLÓGRABO ENERGY Kültéri SPORT Padló – A Sportolás Új DimenziójaFedezze fel a GRABO ENERGY kültéri SPORT Padlót, amely forradalmasítja a kültéri sportolási élményt. A Graboplast által kifejlesztett GRABO ENERGY padlórendszer nemcsak innovatív megoldást kínál a sportpályák..
16499.8Ft/m2
Nettó ár:12992.0Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)