Menu
Your Cart

Silver Knight Wall

SILVER KNIGHT WALL MINTAKÉP
SILVER KNIGHT WALL RÉTEGREND
SILVER KNIGHT WALL MINTAKÉP
SILVER KNIGHT WALL 1001
SILVER KNIGHT WALL 1137
SILVER KNIGHT WALL 1217
SILVER KNIGHT WALL 2258
SILVER KNIGHT WALL 6030
SILVER KNIGHT WALL 7089
Új termék
Silver Knight Wall
4292.6Ft
/m2
Nettó ár: 3380.0Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: Silver Knight Wall
  • Méretek: 0.00mm x 1,500.00mm x 1.50mm

Itt válasszon mintát a megrendeléshez

Ár kalkulátor
Kérem adja meg a m2-ert
Kalkuláció eredménye: 0 Ft

 FALBURKOLATI SILVER KNIGHT WALL PVC PADLÓ

A Graboplast világszabadalommal rendelkező, Silver Knight termékcsaládjának egyik tagja a Silver Knight Wall, amely a speciális gyártási technológiájának köszönhetően vegyszer nélkül képes elpusztítani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat is. A fertőtlenítésre használt vegyszerek hatása jellemzően csak egy meghatározott behatási ideig tart, ezzel szemben a Grabo Silver Knight felületeken olyan a mikrokörnyezet, amely alkalmatlan az újonnan rákerülő kórokozók megtelepedésére, vagyis hatása tartós és folyamatos. Független, nemzetközi laboratóriumok bevizsgálásai igazolják, hogy a Grabo Silver Knight burkolatokon az olyan veszélyes, antibiotikum rezisztens baktériumok, mint pl. az MRSA vagy E-coli több, mint 99%-a eliminálódik, de a felület hatásosnak bizonyult a humán koronavírus ellen is.

A Silver Knight Wall 1,5 mm vastagságú, 1,5 m széles tekercses, önfertőtlenítő vinyl falburkolat, amely egyedülálló higiénikus felületet biztosít. A beágyazott üvegszál erősítésnek köszönhetően kiváló a mérettartása, rugalmassága és kis fajlagos tömege révén könnyen installálható függőleges vagy vízszintes irányba is.


Javasolt felhasználási területek:

Kórházak, klinikák, rendelőintézetek, szociális otthonok, idősgondozási létesítmények, iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények, irodák, munkahelyek, vendéglátóipari egységek, szórakozó helyek


A szállítási feltételek, és annak díjszabásáról a szállítási információkban tájékozódhat.

A feltüntet ár egy négyzetméterre vonatkozik.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz