Menu
Your Cart

Ragasztás technika

Ragasztás technika
A ragasztó feladata, hogy megfelelően rögzítse a burkolatot az aljzathoz. Ezen kívül biztosítania kell a padlóburkolat hosszú élettartamát (képesnek kell lennie megakadályozni a burkolat méretváltozását a használat során, valamint ellenállnia a napi igénybevételkor fellépő erőknek). Napjainkban a padlóburkolat ragasztók széles skálája elérhető, gyakorlatilag mindenféle alkalmazási területhez. Legyen szó tapadó vagy nedves ragasztásról, félkontakt vagy kontaktragasztásról, vezetőképes vagy felszedhető rögzítésről: mindenre van megfelelő megoldás.


A típusú tubus: PVC hideg hegesztő folyadék A típusú tubus: PVC hideg hegesztő folyadék
Legnépszerűbb
A típusú tubusos : PVC padló , hideg hegesztő folyadék A termék ára: 8 850.- Ft / darabA típusú tubus: PVC hideg hegesztő folyadék Szorosan összevágott PVC burkolatok összehegesztésére (kettős vágás).A tubuson lévő fémtű lehetővé teszi a hegesztő folyadék mélyen a varratba történő bejut..
8850.6Ft
Nettó ár:6969.0Ft
Ceresit K 188 E (5 Kg) Speciális, extra erős PVC és linoleum ragasztó Ceresit K 188 E (5 Kg) Speciális, extra erős PVC és linoleum ragasztó
Új termék Legnépszerűbb
Gyártó: Ceresit
Ceresit K 188 E (5KG) Speciális diszperziós extra erős PVC és linóleum ragasztóA termék ára: 16 700.- Ft / 5 KGValamennyi PVC-padlóburkolat típus valamint poliolefin- és gumiburkolat ragasztására KISZERELÉS ..
16700.5Ft
Nettó ár:13150.0Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)