Menu
Your Cart

Színházi, Show PVC padló

Színházi, Show PVC padló

A színházi és show PVC padlóburkolatok különleges igényeket szolgálnak ki, hiszen ezeknek a helyszíneknek a padlózata nemcsak esztétikusnak, hanem rendkívül funkcionálisnak is kell lennie.

A színházi előadások és show-műsorok világában a PVC padlók kiváló választást jelentenek, mivel kemény koptatóréteggel, préselt csúszásmentes felülettel rendelkeznek, ami biztosítja a fellépők biztonságát és a produkció zavartalan lebonyolítását.

Ezek a padlók mérettartóak, köszönhetően az üvegszál-erősítésnek, és hideg, valamint meleg hegesztéssel is fektethetőek, ami lehetővé teszi a hosszú távú, megbízható használatot.

A Grabo Broadway 20 típusú padló például kifejezetten állandó használatra lett fejlesztve, így erős igénybevétel esetén is ideális választás.

Ballerina Ballerina
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
BALETT BALLERINA PVC PADLÓA Grabo balettpadló család legújabb tagja a Ballerina egyoldalas, sima felületű balettpadló. A kifejezetten tánc- és balettelőadásokra tervezett burkolat rugalmasságának köszönhetően gyorsan le- és feltekercselhető.Könnyű súlya révén ideális választás színpadon állandó burk..
4959.4Ft/m2
Nettó ár:3905.0Ft
Brio Brio
Új termék
Gyártó: Grabo
TÁNC BRIO PVC PADLÓÖrömmel mutatjuk be a Brio-t a Grabo új X-PUR* felülettel tervezett táncpadlóját.A Brio egy sokoldalú táncpadló, préselt, csúszásmentes felülettel, első sorban tánc- és színházi felhasználáshoz. Rugalmas kialakítása révén gyorsan kifekszik, felgyorsítva ezzel az installálás folyam..
7950.2Ft/m2
Nettó ár:6260.0Ft
Gyártó: Grabo
TÁNC BROADWAY 20 PVC PADLÓA Broadway 20 a különböző táncstílusokhoz alkalmas univerzális táncpadló családunk legnépszerűbb terméke. Állandó használatra fejlesztettük ki, vastag koptatórétegének és préselt, speciális felületének köszönhetően erős igénybevétel esetén is ideális választás. Üvegszál erő..
7846.1Ft/m2
Nettó ár:6178.0Ft
Duett PVC padló Duett PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Show PVC padló Duett A termék ára: 5.960.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Duett egy flexibilis két színoldalú táncpadló, amelyet elsősorban ideiglenes illetve rövidebb idejű fix alkalmazásokra ajánlunk.Terméktulajdonságok: • ké..
5960.1Ft
Nettó ár:4693.0Ft
Evidance 25 Evidance 25
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
TÁNC EVIDANCE 25 PVC PADLÓAz Evidance 25 egy préselt felülettel rendelkező, a legtöbb táncstílus számára megfelelő multidance padló. A 2,5mm-es vastagságnak és a kiemelten vastag koptatórétegnek köszönhetően a termék flexibilitása ellenére rendkívül tartós és komolyabb igénybevételnek is ellenáll. Ü..
8520.4Ft/m2
Nettó ár:6709.0Ft
Gyártó: Grabo
TÁNC EVIDANCE 60 PVC PADLÓAz Evidance 60 padlóburkolatot főként modern táncokra és aerobik célokra ajánljuk. Extra vastag hab hátoldala védi a táncosok és a sportolók ízületeit. Préselt felülete a legtöbb táncstílus számára megfelelő. A 6,0mm-es és a kiemelten vastag koptatórétegnek köszönhetően a t..
12150.1Ft/m2
Nettó ár:9567.0Ft
Gyártó: Grabo
TÁNC GRABOLETT PVC PADLÓA Grabolett (korábban Broadway 17) egy két színoldalas, tömör, tánc célokra kifejlesztett padlóburkolat. Speciálisan kialakított sima felülete a balett táncosok legkedveltebb padlójává teszi a Graboplast kínálatában. Üvegszál erősítése biztosítja a magas szakítószilárdsá..
8549.6Ft/m2
Nettó ár:6732.0Ft
Gyártó: Grabo
SHOW LAS VEGAS LUX PVC PADLÓA padló- és falburkolatként egyaránt használható magasfényű Las Vegas Lux termék alkalmazásával impozáns, világszínvonalú látványt és enteriőrt alakíthat ki. Fény visszatükröző felülete kiegészíti az alkalmazott világítástechnika lehetőségeit, még lenyűgözőbb és ünnepélye..
7880.4Ft/m2
Nettó ár:6205.0Ft
Plié Plié
Új termék
Gyártó: Grabo
TÁNC PLIÉ PVC PADLÓA Pliét a csoportos színpadi koreográfiák extrém terheléséhez terveztük. Megnövelt vastagsága fokozottan védi a táncosokat a leérkezéskor a kemény aljzattól, így ideális burkolat a gyakori lábcsapásokkal és ugrásokkal tarkított táncokhoz. Speciális felületkialakítása biztosítja a ..
8115.3Ft
Nettó ár:6390.0Ft
Unifloor Unifloor
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
SZÍNHÁZI SHOW UNIFLOOR PVC PADLÓAz Unifloor az egyik legkedveltebb matt felületű show padlónk. A gazdag választékból mindenki megtalálja a kedvenc színét, amelyet egyaránt padlóként és falburkolatként is installálhat. Színházak és egyéb színpadok burkolatának meg kell felelnie az adott elő..
5650.2Ft/m2
Nettó ár:4449.0Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)