Menu
Your Cart

PVC falburkolat

PVC falburkolat

Muravylfalburkolatok kiváló választást jelentenek mindazok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének látványos változást elérni otthonukban vagy irodájukban. A könnyű telepítés és a széles mintaválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő design-t.

Silver Knight Wall PVC padlók a Graboplast világszabadalmú technológiájával készülnek, amely önfertőtlenítő képességgel ruházza fel a burkolatot1. Ez azt jelenti, hogy a Silver Knight Wall padlók képesek vegyszerek nélkül elpusztítani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat is. A 1,5 mm vastagságú, 1,5 m széles tekercses vinyl falburkolat egyedülálló higiénikus felületet biztosít, melynek köszönhetően különösen ajánlott egészségügyi intézmények, iskolák és óvodák számára.

Mindkét termékcsalád esetében a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a környezetbarát gyártási folyamatokra és az anyagok újrahasznosíthatóságára. A PVC burkolatok nemcsak esztétikai, hanem funkcionális előnyöket is kínálnak, mint például a könnyű tisztíthatóság és a hosszú élettartam.

Muravyl Muravyl
Új termék
Gyártó: Grabo
SPECIÁLIS  PVC FALBURKOLAT  MURAVYL .A Muravyl különösen alkalmas közületi helyiségek falainak burkolására, és számos előnnyel rendelkezik:      A terméket tekercsben értékesítjük a megadott áron.Heterogén szerkezetű: Az összvastagsága 1,5 mm, míg a koptató rétege 0,5 mm.Lán..
4546.6Ft/m2
Nettó ár:3580.0Ft
Silver Knight Wall Silver Knight Wall
Új termék
Gyártó: Grabo
 FALBURKOLATI SILVER KNIGHT WALL PVC PADLÓA Graboplast világszabadalommal rendelkező, Silver Knight termékcsaládjának egyik tagja a Silver Knight Wall, amely a speciális gyártási technológiájának köszönhetően vegyszer nélkül képes elpusztítani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktérium..
4292.6Ft/m2
Nettó ár:3380.0Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)