Menu
Your Cart

Tarkett

Primo Premium Homogén PVC padló Primo Premium Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Primo Premium A Primo Premium homogén PVC padlóburkolati megoldás, melyet olyan nagy igénybevételnek kitett felhasználási területek számára terveztünk, mint az oktatási és az egészségügyi intézmények, olyan területekre készült, ahol kulcsfontosságú a higiénia és az elle..
5,969.0Ft
Nettó ár:4,700.0Ft
Specjal Plus Homogén PVC padló Specjal Plus Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Specjal PlusA nagy intenzitású igénybevételnek kitett területeken való használatra készült, rugalmas, homogén padlóburkolat. Tekercs és lap formátumban, PUR felületkezeléssel kapható. A tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb védelem és a könnyebb karbantartás érd..
4,949.2Ft
Nettó ár:3,897.0Ft
STANDARD PLUS Homogén PVC padló STANDARD PLUS Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC STANDARD PLUSA 30-féle színben, finom, klasszikus mintázattal kapható Standard Plus (2,0 mm) PVC padlót a nagy igénybevételnek kitett területekre terveztük. A Standard Plus tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb védelem és a könnyebb karbantartás érdekében. Ideális..
4,949.2Ft
Nettó ár:3,897.0Ft
VYLON PLUS Homogén PVC padló VYLON PLUS Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC VYLON PLUS A klasszikus, finom mintákkal, 24-féle színben, tekercs és lap formátumban kapható Vylon Plus többcélú, homogén PVC padló kiváló ár-érték arányt kínál.Ideális a nagy igénybevételnek kitett intézményi területekre, pl. iskolák, üzletek vagy egészségügyi létesít..
4,949.2Ft
Nettó ár:3,897.0Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)