Menü
Your Cart

Antibakteriális PVC padló


Az antibakteriális PVC padló egy kiváló minőségű és innovatív termék, amely a modern otthonok és üzletek ideális választása lehet. Ez a padlóburkolat olyan speciális anyagokból készül, amelyek hatékonyan gátolják a baktériumok és más kórokozók elszaporodását, így hozzájárulnak a higiénikus és egészséges környezet megteremtéséhez.
Az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező PVC padló könnyen tisztítható és karbantartható, így ideális választás a magas forgalmú helyiségekben is, ahol a fertőzésveszély nagyobb. A padlóburkolat sima felülete ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek, így könnyen tisztán tartható.
Ezenkívül az antibakteriális PVC padló rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. Nem kopik, nem karcolóik és nem fakul el az idő múlásával, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.
A termék széles választékban elérhető, így könnyen megtalálható a különböző stílusú és méretű helyiségekhez. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi felhasználásról, az antibakteriális PVC padló kiváló választás lehet a higiénia és a tartósság szempontjából.
Összességében az antibakteriális PVC padló egy innovatív és praktikus megoldás, amely hozzájárulhat a tiszta és egészséges környezet megteremtéséhez. A termék kiváló minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú távon is élvezhetjük a higiénikus és esztétikus padlóburkolat előnyeit. 

Fortis homogén PVC padló Fortis homogén PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Erős ipari object homogén PVC padló  Fortis A termék ára: 5.500.- Ft / négyzetméter A Fortis 2 mm vastag, multicolor chips mintázatú, tekercses kiszerelésű homogén padló.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik, ezáltal kifejezetten nagy f..
5499.1Ft/m2
Nettó ár:4330.0Ft
Safe Silver Knight PVC padló Safe Silver Knight PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Extra ipari PVC padló Safe Silver Knight A termék ára: 7,570.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Safe Silver Knight termékünk egy Silver Knight Tech Surface koptatóréteggel rendelkező, 2 mm vastag, 0,7 mm koptatóréteggel rendelkező kiemelkedően tartós csúszásme..
7569.2Ft/m2
Nettó ár:5960.0Ft
Gyártó: Grabo
Ipari antibakteriális PVC padló Silver Knight Acoustic 9A termék ára: 8,870.- Ft / négyzetméter.Tekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.A Silver Knight az első önfertőtlenítő tekercses vinyl padlóburkoló, amely vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. A piacon egyedülálló..
8869.7Ft/m2
Nettó ár:6984.0Ft
Silver Knight Diamond Tech PVC padló Silver Knight Diamond Tech PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Ipari antibakteriális PVC padló Silver Knight Diamond TechA termék ára: 7,560.- Ft / négyzetméterTekercses vásárlás esetén kedvezményt biztosítunk.Már-már a fantasztikus filmekbe illő a Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerül..
7560.3Ft/m2
Nettó ár:5953.0Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)