Menu
Your Cart

Antibakteriális PVC padló

Antibakteriális PVC padló

Az antibakteriális PVC padló egy kiváló minőségű és innovatív termék, amely a modern otthonok és üzletek ideális választása lehet. Ez a padlóburkolat olyan speciális anyagokból készül, amelyek hatékonyan gátolják a baktériumok és más kórokozók elszaporodását, így hozzájárulnak a higiénikus és egészséges környezet megteremtéséhez.
Az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező PVC padló könnyen tisztítható és karbantartható, így ideális választás a magas forgalmú helyiségekben is, ahol a fertőzésveszély nagyobb. A padlóburkolat sima felülete ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek, így könnyen tisztán tartható.
Ezenkívül az antibakteriális PVC padló rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. Nem kopik, nem karcolóik és nem fakul el az idő múlásával, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.
A termék széles választékban elérhető, így könnyen megtalálható a különböző stílusú és méretű helyiségekhez. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi felhasználásról, az antibakteriális PVC padló kiváló választás lehet a higiénia és a tartósság szempontjából.
Összességében az antibakteriális PVC padló egy innovatív és praktikus megoldás, amely hozzájárulhat a tiszta és egészséges környezet megteremtéséhez. A termék kiváló minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú távon is élvezhetjük a higiénikus és esztétikus padlóburkolat előnyeit. 

Fortis Silver Knight Fortis Silver Knight
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
HOMOGÉN FORTIS SILVER KNIGHT PVC PADLÓLegnépszerűbb homogén padlónk a Grabo Fortis Silver Knight, amely 2 mm vastag, általános célú tekercses vinyl burkolat. A Silver Knight felületnek köszönhetően integrált önfertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik, amely a modifikált ezüst segítségével széleskörű ..
5499.1Ft/m2
Nettó ár:4330.0Ft
Silver Knight Diamond Tech Silver Knight Diamond Tech
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
IPARI ANTIBAKTERIÁLIS SILVER KNIGHT DIAMOND TECH PVC PADLÓMár-már a fantasztikus filmekbe illő a Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerülő baktériumok akár 99 százalékának az elpusztítására! Biztonságosabb környezet az egész..
7560.3Ft/m2
Nettó ár:5953.0Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)