Menu
Your Cart

Homogén PVC padló

A kortalan stílusával és sokoldalú mintáival a kompakt homogén PVC padlóburkolatai erős és rendkívül tartós megoldásokat nyújtanak a nagy vagy különösen nagy forgalmú területeken. A kiváló minőségű alapanyagok és az innovatív felületkezelés hosszan tartó teljesítményt, kevés karbantartást és kiemelkedő termék-életciklus költségarányt biztosít. Ideális például az egészségügyben, oktatásban, kereskedelemben vagy az iparban.

Gyártó: Grabo
Show PVC padló Expo Terméktulajdonságok: rendkívül költséghatékonymegfordíthatódimenzionális stabilitásKönnyű karbantarthatóságállandó és ideiglenes használatra is alkalmazhatóJavasolt felhasználási területek: Kiállítások, vásárokRendezvények, show-kSzínpadokÉpítési területekKisebb közületi hely..
3,607Ft
Nettó ár:2,840Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Fortis A Fortis 2 mm vastag, multikolor chips mintázatú, tekercses kiszerelésű homogén padló.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal kifejezetten nagy forgalmú, közösségi helyek burkolására is használható. UV térhálósí..
3,749Ft
Nettó ár:2,952Ft
Gyártó: Grabo
Grabo Conducto S Vezetőképes PVC padlóA Conducto tartós homogén padlóburkolat vezetőképes tulajdonsággal. Garantálja az elektromos töltések elvezetésétA legmagasabb (Group T) kopási csoportba tartozikAkadályozza a por aggregációjátJavasolt felhasználási területek: műtőkröntgeneklaboratóriumokszerv..
8,319Ft
Nettó ár:6,550Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló PolisA Grabo Polis költséghatékony, többcélú homogén padlóburkolat.Kedvező tulajdonságok:irányfüggetlen mintázatkönnyű takaríthatóság az iGUARD felületnek köszönhetőenkiváló vegyszerállóságanti-bakteriáliskönnyű installálásJavasolt felhasználási területek:EgészségügyOktatásIrodákEg..
3,448Ft
Nettó ár:2,715Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló Tarkett iQ GRANIT SD Az iQ Granit SD egy tartósan sztatikus disszipatív PVC padló, amely a nagy igénybevételnek kitett laboratóriumok, a tiszta terek és a kórházak ESD érzékeny területei számára készült. A stabil és megbízható vezetőképesség és az iQ padlótermékek bi..
9,950Ft
Nettó ár:7,835Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló IQ Toro SC Az iQ Toro SC egy tartósan elektrosztatikus vezetőképes padló, melyet a műtőkben, a röntgenhelyiségekben, a tiszta terekben és a laboratóriumokban történő használatra fejlesztettünk ki. A kiváló vezetőképességi jellemzőket a PVC mentén végighúzódó korom rész..
11,951Ft
Nettó ár:9,410Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Triumph A Triumph magas kopásállóságú, irányfüggetlen homogén padlóburkolat.A homogén Triumph PVC burkolat rendkívül tartós, többcélú felhasználásra használható homogén padlórendszer.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal ..
3,660Ft
Nettó ár:2,882Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)