Menu
Your Cart

Homogén PVC padló

A kortalan stílusával és sokoldalú mintáival a kompakt homogén PVC padlóburkolatai erős és rendkívül tartós megoldásokat nyújtanak a nagy vagy különösen nagy forgalmú területeken. A kiváló minőségű alapanyagok és az innovatív felületkezelés hosszan tartó teljesítményt, kevés karbantartást és kiemelkedő termék-életciklus költségarányt biztosít. Ideális például az egészségügyben, oktatásban, kereskedelemben vagy az iparban.

Fortis PVC padló Fortis PVC padló
Legnépszerűbb
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Fortis A termék ára: 5.350.- Ft / négyzetméterA Fortis 2 mm vastag, multikolor chips mintázatú, tekercses kiszerelésű homogén padló.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal kifejezetten nagy forgalmú, közösségi helyek burk..
5,350.5Ft
Nettó ár:4,213.0Ft
Gyártó: Grabo
Grabo Conducto S Vezetőképes PVC padlóA termék ára: 9,990.- Ft / négyzetméterA Conducto tartós homogén padlóburkolat vezetőképes tulajdonsággal. Garantálja az elektromos töltések elvezetésétA legmagasabb (Group T) kopási csoportba tartozikAkadályozza a por aggregációjátJavasolt felhasználási terüle..
9,989.8Ft
Nettó ár:7,866.0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló PolisA termék ára: 4,550.- Ft / négyzetméterA Grabo Polis költséghatékony, többcélú homogén PVC padlóburkolat.További környezetbarát tulajdonsága, hogy nem tartalmaz ftalátokat, hulladékmentes technológiával készül és 100%-ban újra feldolgozható.Kedvező tulajdonságok:irányfügge..
4,550.4Ft
Nettó ár:3,583.0Ft
Primo Premium Homogén PVC padló Primo Premium Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Primo Premium A termék ára: 7,570.- Ft / négyzetméterA Primo Premium homogén PVC padlóburkolati megoldás, melyet olyan nagy igénybevételnek kitett felhasználási területek számára terveztünk, mint az oktatási és az egészségügyi intézmények, olyan területekre készült, aho..
7,570.5Ft
Nettó ár:5,961.0Ft
Specjal Plus Homogén PVC padló Specjal Plus Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Specjal PlusA termék ára: 5,880.- Ft / négyzetméterA nagy intenzitású igénybevételnek kitett területeken való használatra készült, rugalmas, homogén padlóburkolat. Tekercs és lap formátumban, PUR felületkezeléssel kapható. A tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb ..
5,880.1Ft
Nettó ár:4,630.0Ft
STANDARD PLUS Homogén PVC padló STANDARD PLUS Homogén PVC padló
Új termék Legnépszerűbb
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC STANDARD PLUSA termék ára: 5,950.- Ft / négyzetméterA 30-féle színben, finom, klasszikus mintázattal kapható Standard Plus (2,0 mm) PVC padlót a nagy igénybevételnek kitett területekre terveztük. A Standard Plus tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb védelem és a k..
5,950.0Ft
Nettó ár:4,685.0Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló Tarkett iQ GRANIT SC A termék ára: 14,550.- Ft / négyzetméterAz iQ Granit SD egy tartósan sztatikus disszipatív PVC padló, amely a nagy igénybevételnek kitett laboratóriumok, a tiszta terek és a kórházak ESD érzékeny területei számára készült. A stabil és megbízható ..
14,550.4Ft
Nettó ár:11,457.0Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló IQ Toro SCA termék ára: 13,200.- Ft / négyzetméter Az iQ Toro SC egy tartósan elektrosztatikus vezetőképes padló, melyet a műtőkben, a röntgenhelyiségekben, a tiszta terekben és a laboratóriumokban történő használatra fejlesztettünk ki. A kiváló vezetőképességi jellemz..
13,200.4Ft
Nettó ár:10,394.0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Triumph A termék ára: 5,350.- Ft / négyzetméterA Triumph magas kopásállóságú, irányfüggetlen homogén padlóburkolat.A homogén Triumph PVC burkolat rendkívül tartós, többcélú felhasználásra használható homogén padlórendszer.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági..
5,350.5Ft
Nettó ár:4,213.0Ft
VYLON PLUS Homogén PVC padló VYLON PLUS Homogén PVC padló
Új termék Legnépszerűbb
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC VYLON PLUS A termék ára: 5,250.- Ft / négyzetméterA klasszikus, finom mintákkal, 24-féle színben, tekercs és lap formátumban kapható Vylon Plus többcélú, homogén PVC padló kiváló ár-érték arányt kínál.Ideális a nagy igénybevételnek kitett intézményi területekre, pl. isk..
5,256.5Ft
Nettó ár:4,139.0Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)