Menu
Your Cart

Homogén PVC padló

A kortalan stílusával és sokoldalú mintáival a kompakt homogén PVC padlóburkolatai erős és rendkívül tartós megoldásokat nyújtanak a nagy vagy különösen nagy forgalmú területeken. A kiváló minőségű alapanyagok és az innovatív felületkezelés hosszan tartó teljesítményt, kevés karbantartást és kiemelkedő termék-életciklus költségarányt biztosít. Ideális például az egészségügyben, oktatásban, kereskedelemben vagy az iparban.

Gyártó: Grabo
Conducto S Vezetőképes PVC A Conducto tartós homogén padlóburkolat vezetőképes tulajdonsággal. Garantálja az elektromos töltések elvezetésétA legmagasabb (Group T) kopási csoportba tartozikAkadályozza a por aggregációjátJavasolt felhasználási területek: műtőkröntgeneklaboratóriumokszerverszobák..
6,850Ft
Nettó ár:5,394Ft
Expo Expo
Ingyenes
Gyártó: Grabo
Show PVC padló Expo Terméktulajdonságok: rendkívül költséghatékonymegfordíthatódimenzionális stabilitásKönnyű karbantarthatóságállandó és ideiglenes használatra is alkalmazhatóJavasolt felhasználási területek: Kiállítások, vásárokRendezvények, show-kSzínpadokÉpítési területekKisebb közületi hely..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Fortis A Fortis 2 mm vastag, multikolor chips mintázatú, tekercses kiszerelésű homogén padló.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal kifejezetten nagy forgalmú, közösségi helyek burkolására is használható. UV térhálósí..
3,650Ft
Nettó ár:2,874Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló iQ GRANIT SD Az iQ Granit SD egy tartósan sztatikus disszipatív PVC padló, amely a nagy igénybevételnek kitett laboratóriumok, a tiszta terek és a kórházak ESD érzékeny területei számára készült. A stabil és megbízható vezetőképesség és az iQ padlótermékek bizonyítot..
9,950Ft
Nettó ár:7,835Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló IQ Toro Az iQ Toro SC egy tartósan elektrosztatikus vezetőképes padló, melyet a műtőkben, a röntgenhelyiségekben, a tiszta terekben és a laboratóriumokban történő használatra fejlesztettünk ki. A kiváló vezetőképességi jellemzőket a PVC mentén végighúzódó korom részecs..
9,950Ft
Nettó ár:7,835Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló PolisA Grabo Polis költséghatékony, többcélú homogén padlóburkolat.Kedvező tulajdonságok:irányfüggetlen mintázatkönnyű takaríthatóság az iGUARD felületnek köszönhetőenkiváló vegyszerállóságanti-bakteriáliskönnyű installálásJavasolt felhasználási területek:EgészségügyOktatásIrodákEg..
3,350Ft
Nettó ár:2,638Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Triumph A Triumph magas kopásállóságú, irányfüggetlen homogén padlóburkolat.A homogén Triumph PVC burkolat rendkívül tartós, többcélú felhasználásra használható homogén padlórendszer.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal ..
3,600Ft
Nettó ár:2,835Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)