Menu
Your Cart

Homogén PVC padló

A kortalan stílusával és sokoldalú mintáival a kompakt homogén PVC padlóburkolatai erős és rendkívül tartós megoldásokat nyújtanak a nagy vagy különösen nagy forgalmú területeken. A kiváló minőségű alapanyagok és az innovatív felületkezelés hosszan tartó teljesítményt, kevés karbantartást és kiemelkedő termék-életciklus költségarányt biztosít. Ideális például az egészségügyben, oktatásban, kereskedelemben vagy az iparban.

Gyártó: Grabo
Show PVC padló Expo A termék ára: 3,620.- Ft / négyzetméter Terméktulajdonságok: rendkívül költséghatékonymegfordíthatódimenzionális stabilitásKönnyű karbantarthatóságállandó és ideiglenes használatra is alkalmazhatóJavasolt felhasználási területek: Kiállítások, vásárokRendezvények, show-kSzínpad..
3,619.5Ft
Nettó ár:2,850.0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Fortis A termék ára: 4,990.- Ft / négyzetméterA Fortis 2 mm vastag, multikolor chips mintázatú, tekercses kiszerelésű homogén padló.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal kifejezetten nagy forgalmú, közösségi helyek burk..
4,989.8Ft
Nettó ár:3,929.0Ft
Gyártó: Grabo
Grabo Conducto S Vezetőképes PVC padlóA termék ára: 9,590.- Ft / négyzetméterA Conducto tartós homogén padlóburkolat vezetőképes tulajdonsággal. Garantálja az elektromos töltések elvezetésétA legmagasabb (Group T) kopási csoportba tartozikAkadályozza a por aggregációjátJavasolt felhasználási terüle..
9,589.8Ft
Nettó ár:7,551.0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló PolisA termék ára: 4,400.- Ft / négyzetméterA Grabo Polis költséghatékony, többcélú homogén PVC padlóburkolat.További környezetbarát tulajdonsága, hogy nem tartalmaz ftalátokat, hulladékmentes technológiával készül és 100%-ban újra feldolgozható.Kedvező tulajdonságok:irányfügge..
4,400.6Ft
Nettó ár:3,465.0Ft
Primo Premium Homogén PVC padló Primo Premium Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Primo Premium A Primo Premium homogén PVC padlóburkolati megoldás, melyet olyan nagy igénybevételnek kitett felhasználási területek számára terveztünk, mint az oktatási és az egészségügyi intézmények, olyan területekre készült, ahol kulcsfontosságú a higiénia és az elle..
5,769.6Ft
Nettó ár:4,543.0Ft
Specjal Plus Homogén PVC padló Specjal Plus Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC Specjal PlusA nagy intenzitású igénybevételnek kitett területeken való használatra készült, rugalmas, homogén padlóburkolat. Tekercs és lap formátumban, PUR felületkezeléssel kapható. A tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb védelem és a könnyebb karbantartás érd..
5,280.7Ft
Nettó ár:4,158.0Ft
STANDARD PLUS Homogén PVC padló STANDARD PLUS Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC STANDARD PLUSA 30-féle színben, finom, klasszikus mintázattal kapható Standard Plus (2,0 mm) PVC padlót a nagy igénybevételnek kitett területekre terveztük. A Standard Plus tekercsek és lapok PUR felületkezelést kapnak a nagyobb védelem és a könnyebb karbantartás érdekében. Ideális..
5,449.6Ft
Nettó ár:4,291.0Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló Tarkett iQ GRANIT SD Az iQ Granit SD egy tartósan sztatikus disszipatív PVC padló, amely a nagy igénybevételnek kitett laboratóriumok, a tiszta terek és a kórházak ESD érzékeny területei számára készült. A stabil és megbízható vezetőképesség és az iQ padlótermékek bi..
13,199.1Ft
Nettó ár:10,393.0Ft
Gyártó: Forbo
Vezetőképes PVC padló IQ Toro SC Az iQ Toro SC egy tartósan elektrosztatikus vezetőképes padló, melyet a műtőkben, a röntgenhelyiségekben, a tiszta terekben és a laboratóriumokban történő használatra fejlesztettünk ki. A kiváló vezetőképességi jellemzőket a PVC mentén végighúzódó korom rész..
14,549.1Ft
Nettó ár:11,456.0Ft
Gyártó: Grabo
Homogén PVC padló Triumph A termék ára: 4,990.- Ft / négyzetméterA Triumph magas kopásállóságú, irányfüggetlen homogén padlóburkolat.A homogén Triumph PVC burkolat rendkívül tartós, többcélú felhasználásra használható homogén padlórendszer.Összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági..
4,989.8Ft
Nettó ár:3,929.0Ft
VYLON PLUS Homogén PVC padló VYLON PLUS Homogén PVC padló
Új termék
Gyártó: Tarkett
Homogén PVC VYLON PLUS A klasszikus, finom mintákkal, 24-féle színben, tekercs és lap formátumban kapható Vylon Plus többcélú, homogén PVC padló kiváló ár-érték arányt kínál.Ideális a nagy igénybevételnek kitett intézményi területekre, pl. iskolák, üzletek vagy egészségügyi létesít..
5,449.6Ft
Nettó ár:4,291.0Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)