Menu
Your Cart

Ceresit R 755 Epoxi Kétkomponensű alapozó

Ceresit R 755 Epoxi Kétkomponensű alapozó
39500.8Ft
Nettó ár: 31103.0Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: Alapozó, Előkenő 002
  • Kiszerelés: 5 Kg / Vödör
Ár kalkulátor
Kérem adja meg a m2-ert
Kalkuláció eredménye: 0 Ft

Ceresit R 755 Epoxi alapozó
A termék ára: 59 500.- Ft / 7 Kg.

Kétkomponensű alapozó, amely különösen ajánlott magnezitesztrich előkezelésére (1 rétegben) és az előírtnál magasabb - 6 CM %-ot meg nem haladó - visszamaradt aljzatnedvesség esetében (2 rétegben).


Jellemzői:

• oldószermentes, egykomponensű

• rendkívül erős tapadást biztosít

• visszamaradt aljzatnedvesség ellen véd (< 6 CM%)

• extrém igénybevételt is kibír

• padlófűtés esetén is alkalmazható


Leírás

A Ceresit R 755 oldószermentes, egykomponensű epoxi-gyanta alapozó. Alkalmas szívó- és nem szívó aljzat (kőpadló, járólap, fém, magnezit, aszfalt- és ragasztómaradvánnyal szennyezett esztrich) előkezelésére. A magnezit esztrichre – érdesítés vagy marás után – egy rétegben (plusz homokszórás) elegendő az epoxi alapozót felhordani. Kritikus esetekben két rétegben felhordva alkalmas párazárásra és – 6 CM%-ig – a visszamaradt aljzatnedvesség lezárására is (kivéve gipszesztrich). Ezáltal jelentősen csökken a friss aljzat száradásával járó, hosszadalmas várakozási idő.

A felület előkészítése

Az aljzat legyen sima, tartósan száraz, tiszta, repedésmentes, megfelelő húzó- és nyomószilárdságú. A lazán tapadó régi ragasztó maradványokat előzőleg el kell róla távolítani. A betonaljzat és cement esztrich felületén lévő puha fedőréteget (cementtej) vagy a lazán tapadó cementmaradványokat csiszolással el kell távolítani és felporszívózni. Részletesebb információkat a felület előkészítéséről a termékismertető adatlapon találhat.

Felhordás

Az edényzet mind a két komponenst bekeverési arányban tartalmazza. A kanna dupla fenekű felső részéből – a felső műanyag dugót és az alsó lemezfelületet átlukasztva folyassuk a híg "B" komponenst (edző) a sűrűbb halmazállapotú "A" komponensbe, majd elektromos keverővel addig keverjük, amíg egyenletes beige színű nem lesz. A keverési idő min. 2 perc. Részmennyiségeket ne keverjünk össze, mert a pontatlan adagolás minőségi problémákat okozhat! Az alapozót cérna- vagy teddy hengerrel – bőségesen – javasoljuk felhordani. A felhordásról részletesebb információkat a termékismertető adatlapon találhat.

A szállítási feltételek, és annak díjszabásáról a szállítási információkban tájékozódhat.
A feltüntet ár egy kannára (7kg)-ra vonatkozik.

Kiszerelés
Kiszerelés 5 Kg / Vödör

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz