Menu
Your Cart

Silver Knight Wall

Új termék
Silver Knight Wall
5651.5Ft
Nettó ár: 4450.0Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: Silver Knight Wall
  • Méretek: 0.00mm x 1,500.00mm x 1.50mm
Ár kalkulátor
Kérem adja meg a m2-ert
Kalkuláció eredménye: 0 Ft

 FALBURKOLATI SILVER KNIGHT WALL PVC PADLÓ

A Graboplast világszabadalommal rendelkező, Silver Knight termékcsaládjának egyik tagja a Silver Knight Wall, amely a speciális gyártási technológiájának köszönhetően vegyszer nélkül képes elpusztítani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat is. A fertőtlenítésre használt vegyszerek hatása jellemzően csak egy meghatározott behatási ideig tart, ezzel szemben a Grabo Silver Knight felületeken olyan a mikrokörnyezet, amely alkalmatlan az újonnan rákerülő kórokozók megtelepedésére, vagyis hatása tartós és folyamatos. Független, nemzetközi laboratóriumok bevizsgálásai igazolják, hogy a Grabo Silver Knight burkolatokon az olyan veszélyes, antibiotikum rezisztens baktériumok, mint pl. az MRSA vagy E-coli több, mint 99%-a eliminálódik, de a felület hatásosnak bizonyult a humán koronavírus ellen is.

A Silver Knight Wall 1,5 mm vastagságú, 1,5 m széles tekercses, önfertőtlenítő vinyl falburkolat, amely egyedülálló higiénikus felületet biztosít. A beágyazott üvegszál erősítésnek köszönhetően kiváló a mérettartása, rugalmassága és kis fajlagos tömege révén könnyen installálható függőleges vagy vízszintes irányba is.


Javasolt felhasználási területek:

Kórházak, klinikák, rendelőintézetek, szociális otthonok, idősgondozási létesítmények, iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények, irodák, munkahelyek, vendéglátóipari egységek, szórakozó helyek


A szállítási feltételek, és annak díjszabásáról a szállítási információkban tájékozódhat.

A feltüntet ár egy négyzetméterre vonatkozik.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz