Menu
Your Cart

Ceresit UK 400 (7Kg) PVC padló és szőnyeg ragasztó

Legnépszerűbb
Ceresit UK 400 (7Kg) PVC padló és szőnyeg ragasztó
17499.3Ft
Nettó ár: 13779.0Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: PVC ragasztó 004
  • Kiszerelés: Vödörben • 7 kg
Ár kalkulátor
Kérem adja meg a m2-ert
Kalkuláció eredménye: 0 Ft

Ceresit UK 400 (7Kg) PVC padló és szőnyeg ragasztó

A termék ára: 17,500.- Ft / 7 kilogramm

PVC- és szőnyegpadló ragasztására, nedvszívó aljzatra

KISZERELÉS Műanyag vödörben.

• 7 kg


Jellemzői

  • Padlófűtés esetén is alkalmazható
  • A leragasztott textilburkolat tisztítógéppel tisztítható
  • "Fél-kontakt" módon is ragaszt
  • Szerves oldószert nem tartalmaz
  • Rendkívül erős kezdeti tapadás
Leírás

Habosított és „action back” hátoldalú textilburkolatok, heterogén és homogén PVC-lapok és tekercsek, valamint egyéb textilhátoldalú burkolatok nedvszívó aljzatra (pl. glettelt betonpadló, cement- és anhidritesztrich) történő ragasztására alkalmas. Székgörgő igénybevételének ellenáll.

A felület előkészítése

Az aljzat legyen tiszta, tartósan száraz, repedéstől valamint tapadást gátló anyagoktól mentes, megfelelő húzó- és nyomószilárdságú. Az esetlegesen meglévő ragasztómaradványokat a munka megkezdése előtt – lehetőleg – el kell róla távolítani. Az esztétikus burkolat elkészítéséhez feltétlenül szükség van a megfelelő Ceresit aljzatkiegyenlítő és alapozó használatára. A kiválasztott Ceresit anyagok típusa függ az aljzat szívóképességétől. Az aljzat előkészítésével kapcsolatos teendők a Ceresit aljzatkiegyenlítők műszaki adatlapjában találhatók. A kiegyenlített aljzat burkolhatósági idejére vonatkozó előírásokat figyelembe kell venni a ragasztás megkezdése előtt!

Felhordás

Textilburkolat ragasztása: A hátoldal szerkezetétől függően a ragasztót B1 vagy B2 fogazású kenőlappal egyenletesen hordjuk fel az aljzatra. Páraáteresztő burkolat esetén 5–20 perc (tömör, párazáró burkolat esetén kb. 15 perc) szellőzési idő elteltével a textilburkolatot a még nedves ragasztóágyba fektetjük és alaposan bedörzsöljük.

PVC-burkolat ragasztása: A burkolatot a ragasztás előtt 24 órával klimatizálni és kiteríteni szükséges. A ragasztót A2 (A3) fogazású kenőlappal egyenletesen hordjuk fel az aljzatra. 10–15 perc szellőzési idő után a burkolatot a még nedves ragasztóágyba fektetjük és jól bedörzsöljük, majd áthengerezzük. Ügyeljünk arra, hogy légbuborék ne maradjon alatta! A PVC burkolat hegesztését legkorábban 24 órával a ragasztás után lehet megkezdeni. A Ceresit UK 400 ,,fél-kontakt" módon is ragaszt: A szellőzési időt követően, fektessük a burkolatot a ragasztóágyba és alaposan dörzsöljük bele, úgy hogy a burkolat hátoldalára megfelelő mennyiségű ragasztóanyag kerüljön. A felpöndörödő ragasztós széleket és végeket nem kell újból és újból a ragasztóágyba préselni. Folytatni kell a burkolást, majd kb. 30 perc elteltével a még levegőben lévő burkolatrészeket ismételten nyomjuk a ragasztóágyba és hengerezzük át. A burkolat kontakt módon (kétoldalas ragasztás) és erősen rögzít!

A szállítási feltételek, és annak díjszabásáról a szállítási információkban tájékozódhat.
A feltüntet ár  7 kg-ra vonatkozik, további kiszerelések 5-14-35 kg

Kiszerelés
Kiszerelés Vödörben • 7 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz